Competint així és complicat guanyar

Navarro admet que l’equip no ho fa com tocaria, i explica que “haurem de canviar coses”

Un instant del partit a Burgos.ACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Que el MoraBanc Andorra està travessant una crisi és evident, però més enllà dels resultats, el principal problema dels tricolors arriba en el joc, i és que el tècnic Ibon Navarro no està aconseguint transmetre als seus jugadors la seva idea i manera de jugar, tal com ha admès en diverses ocasions. Sense anar més lluny, a Burgos va retirerar que “no hem entès que hem de jugar així sempre, i no només quan perdem de 30 punts”, i va afegir que “haurem de canviar coses perquè no pot ser tenir aquest nivell de competitivitat”.

Qüestionat per quina pot ser la manera per arrencar els partits de manera positiva i no com ho està fent l’equip, l’entrenador basc va assenyalar que “haurem de canviar els cincs inicials, perquè amb tres jugadors d’inici que no coneixen la lliga és complicat que entenguin el que s’ha de fer”. Encara en aquest aspecte, va mantenir el to crític i va afirmar que “si no comencem bé els costa entrar, però no podem esperar molt més i espero que quatre lliçons siguin suficients per entendre com ha de ser la nostra posada en escena, perquè o estem bé al principi, o ens posem menys 25”, per últim, va cloure que “hem d’aconseguir que aquestes coses siguin hàbits per a ells i encara no ho hem aconseguit”.

El tècnic va parlar també de la reacció final de l’equip i va destacar que “no tinc queixes del seu orgull”, tot i agregar a continuació que “sí que en tinc de com afrontem els partits perquè no som forts mentalment”. Navarro va destacar també que “fora de casa ens pot costar més, però hem de ser un equip seriós i encara no ho estem sent, i hi ha jugadors que no estan al nivell físic necessari per estar a aquesta lliga”. Per últim, va referir-se a la situació classificatòria de l’equip, i va declarar que “l’últim any que vam jugar play-off vam arrencar 1-4 i és llarg, però hi ha coses que no poden passar. Pots perdre però competint de veritat, i no ho estem fent i això no pot ser”.

Les notícies negatives, a més, no venen soles i avui està previst que Sergi García se sotmeti a proves mèdiques després d’haver de marxar lesionat al tram final del partit a Burgos.

RESULTATS - jornada 4

UCAM Múrcia - Unicaja 79-84

Obradoiro - Fuenlabrada 93-81

Saragossa - València Basket 70-76

San Pablo Burgos - MoraBanc Andorra 81-70

Breogán - Betis 97-65

Gran Canària - Joventut 84-71

Bilbao Basket - FC Barcelona 68-84

Reial Madrid - Tenerife 86-77

J G P

1. Reial Madrid 4 4 0

2. FC Barcelona 4 4 0

3. Breogán 4 3 1

4. Gran Canària 4 3 1

5. Baskonia 3 2 1

6. València Basket 4 2 2

7. UCAM Múrcia 4 2 2

8. Unicaja 4 2 2

9. Casademont Saragossa 4 2 2

10. Joventut Badalona 4 2 2

11. Hereda San Pablo Burgos 4 2 2

12. Monbus Obradoiro 4 2 2

13. Lenovo Tenerife 4 2 2

14. BAXI Manresa 3 1 2

15. Urbas Fuenlabrada 4 1 3

16. Coosur Reial Betis 4 1 3

17. MoraBanc Andorra 4 0 4

18. Surne Bilbao Basket 4 0 4

tracking