L'Enfaf perd amb claredat davant l'EF Manu Lanzarote (1-7)

L'Enfaf Construccions Modernes va perdre ahir.COKE GONZÁLEZ

L’Enfaf Construccions Modernes femení va perdre al CE de la Massana contra el millor equip de la categoria, l’EF Manu Lanzarote, que va demostrar les seves credencials (1-7). Tot i que era la tercera jornada, les andorranes obrien el campionat al grup 1A de Preferent, ja que el primer partit es va ajornar al desembre i a la segona data, les tricolors descansaven. L’Enfaf va sortir bé al partit i, fins i tot, es va avançar en el marcador amb un gol d’Ariana Gonçalves al minut 6. Les barcelonines, a partir d’aquí, van agafar el domini i el control del duel i van demostrar la seva superioritat. Dos gols de Lídia Rodríguez, dos de Carla Carmona i un de Clàudia Granja, Lívia Martínez i Ventura van resultar insalvables per a les noies de José Antonio Martín, que la setmana que ve visitaran el camp d’un altre dels equips forts, l’Igualada.