Sarabia espera que l'equip s'espolsi la frustració

El tècnic de l’FC Andorra vol retrobar el triomf davant el Gimnàstic

Eder Sarabia durant la sessió d'entrenament d'ahir.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els darrers resultats –tres empats i una derrota–, en què l’FC Andorra va merèixer poder obtenir molt més rèdit, han deixat un pòsit agredolç a l’equip tricolor. El tècnic, Eder Sarabia, va reconèixer ahir que “potser sí que estem una mica frustrats, perquè analitzem tots els detalls dels partits i els jugadors veuen que fem moltes coses bé”.

En aquest sentit, Sarabia va afegir que “crec que som un equip encara més fidel i amb més convenciment del que érem la temporada passada”. Tot plegat, destaca l’entrenador biscaí, fa que “et frustris una mica, perquè sabem quin és el camí, perquè en molts moments ets superior al rival però no arriba la recompensa del resultat”. A més, Eder Sarabia va posar l’accent en el treball de la setmana i va remarcar que “estem tenint una intensitat i un convenciment molt gran del que fem. Els jugadors estan molt mentalitzats, amb energia alta, i només desitjo confirmar tot el que estem fent bé amb una bona victòria contra el Nàstic”.

En els cinc partits disputats, l’FC Andorra només ha pogut sumar una victòria, la de la jornada inaugural davant el Linares amb el gol d’Eudald Vergés. A partir d’allà, tres empats –Algesires, Atlètic Balears i UCAM Múrcia– i la derrota al Carlos Belmonte davant l’Albacete. En una categoria tan igualada es troben a faltar les victòries i sumar tres punts, que és el que lògicament t’apropa a la zona noble. L’FC Andorra es troba ara a dos punts del play-off.

tracking