El gestor del Jenlai assevera que avui inscriurà jugadors

El gestor de Galaxy International, Henry Baron, assegura estar removent cel i terra perquè el CE Jenlai pugui competir

El CE Jenlai durant un partit de la temporada passada davant l'Ordino.MARVIN ARQUIÑIGO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les hores van caient i la soga segueix al coll del CE Jenlai. L’entitat corre el risc d’acumular tres incompareixences a la Lliga Unida, un extrem que el portaria a l’exclusió de la competició per segona vegada en tres anys. L’equip gestionat per l’empresa Galaxy International, dirigida pel colombià Henry Barón, està tenint molts problemes a l’hora de tenir els papers en regla per poder inscriure jugadors i, a dia d’avui, la Federació Andorrana de Futbol (FAF) no li ha tramitat cap fitxa.

Per desencallar la situació i que el Jenlai pugui competir només hi ha una via, inscriure jugadors professionals que es trobin sense equip, i aquesta és l’opció que treballa Barón. “Estic fent el possible i l’impossible per aconseguir trobar una solució perquè jugadors en tinc”, explica l’empresari colombià al Diari. De fet, segons apunta, “tinc 16 jugadors professionals i estic esperant que acabi d’arribar tota la documentació per poder inscriure’ls demà ja [per avui] a Immigració. Estic a punt de poder-ho solucionar”. Barón afegeix que “tinc gairebé tota la documentació en regla i estic a res de poder competir”.

L’únic cas on la FAF podrà tramitar fitxes és per introduir jugadors professionals que es trobin sense equip, un extrem que Barón assegura poder complir i que, en cas de no arribar a temps per inscriure’ls, els hauria de cedir.

El Jenlai no ha pogut disputar cap de les dues jornades que ja s’han viscut a la Lliga Unida per manca d’efectius i, en cas de repetir-se la situació diumenge davant la UE Santa Coloma B, l’equip seria expulsat de la competició. A la primera jornada, el Jenlai no va presentar el nombre de llicències necessàries en el partit que l’havia d’enfrontar a la UE Engordany B i el comitè de competició va decretar la victòria dels escaldencs per incompareixença (0-3). A la segona jornada, diumenge passat contra la Immobiliària CISA FS La Massana, el Jenlai tampoc va portar el mínim de fitxes establert i, tot i que en primera instància es va decretar el partit com a suspès, el comitè de competició ja li ha donat el partit per perdut, tal com va passar davant el filial de l’Engordany. El comitè assenyala que castiga el Jenlai “per compareixença d’un equip amb menys de set jugadors, o bé cinc si és modalitat futbol-7, i provoca la suspensió dels partits”. I recorda, segons l’article 42.6, que “a la tercera pèrdua de partit l’equip queda exclòs de la competició. En aquest sentit, preval l’aprovat en l’assemblea general que fixa el mínim de jugadors en 13”.

Els 16 futbolistes del CE Jenlai romanen en espera de conèixer com es resoldrà la situació i segueixen amb el seu pla d’entrenaments i la disputa d’alguns partits amistosos. L’administradora del club, l’advocat de l’entitat i el mateix Henry Barón esperen poder desencallar la problemàtica en una reunió que es mantindrà aquest matí.

tracking