Curses de muntanya

Òscar Casal acaba 37è a la Gorbeia Suzien Skyrace

Òscar Casal.

Òscar Casal va ser el millor classificat dels corredors de la Federació Andorrana de Muntanyisme a la Gorbeia Suzien Skyrace amb un 37è lloc final. El corredor va cloure la prova amb un temps de 3h 33’43”, a mitja hora del vencedor, Zaid Ait.

Entre la resta de corredors de l’equip nacional, el millor va ser Arnau Soldevila, que va creuar la línia d’arribada en 48è lloc (3h 40’41”), just davant de Sintu Vives, que va ser 49è (3h 44’19”). Per últim, Pere Ribas va cloure el 72è (3h 55’49”), Lluís Sanvicente va classificar-se al lloc 78 (3h 58’21”) i David Méndez va ser 128è (4h 21’18”) en aquesta prova puntuable per les Skyrunner World Series, que comptava amb un recorregut total de 31 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell positiu.