Els nouvinguts lideren la victòria del VPC Andorra

Befile i Balaban destaquen en el triomf contra el Montredonnais

Sithembiso Befile anotant un dels dos assajos que va aconseguir.FERNANDO GALINDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El VPC Andorra va sumar la primera victòria de la temporada després d’imposar-se a l’Ol Montredonnais XV per 35-15 a l’Estadi Nacional a la segona jornada de la Lliga d’Honor d’Occitània en un duel en què van destacar els dos nouvinguts, el sudafricà Sithembiso Befile, i el romanès cedit pel Pamiers Ionut Balaban.

Els visitants van avançar-se amb un cop de càstig, però ràpidament els tricolors van capgirar el duel amb un assaig de Befile amb la transformació posterior de Leon. Dos cops de càstig de Sebas Barrera van augmentar la diferència fins al 13-3. El Montredonnais va retallar diferències amb un assaig, però una nova penalitat de Barrera va enviar el duel 16-10 al descans.

A la represa els visitants van tornar a obrir el marcador amb un cop de càstig (16-13), i aquí va acabar-se el seu potencial ofensiu, tot el contrari que el del VPC, que va sumar tres assajos més obra de Ionut Balaban, Sebas Barrera i, de nou, Sithembiso Befile, que va ser una de les sensacions de l’equip en el dia de la seva estrena amb la samarreta del VPC.

El conjunt de Jean Arnaudin se situa amb una victòria i una derrota després de les dues primeres jornades i la setmana vinent afrontarà la segona sortida de la temporada. Els tricolors visitaran diumenge a partir de les 15.00 hores el Saint Juery Arthes.

tracking