Sant tornem-hi

El MoraBanc visita el Fuenlabrada menys de 48 hores després de perdre amb el Madrid

El MoraBanc Andorra visita el Fuenlabrada.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sense temps de refer-se de la dura derrota contra el Reial Madrid, el MoraBanc Andorra ja és a Madrid per enfrontar-se aquesta tarda (17.00 h) a l’Urbas Fuenlabrada en busca de la primera victòria de la temporada. El conjunt madrileny, igual que els tricolors, encara no sap el que és guanyar en aquesta Lliga ACB, després d’estrenar-se amb derrota 87-92 a casa contra el Gran Canària, i de perdre divendres 95-86 a la pista del Baskonia.

Ibon Navarro seguirà sense poder comptar amb Nacho Llovet, i haurà de tornar a descartar un jugador després que divendres l’escollit fos Guille Colom. Pel que fa al conjunt local, el tècnic Josep Maria Raventós tindrà fins a l’últim moment els dubtes del jove base Ziga Samar, i del també director de joc serbi, Jovan Novak.

De cara al duel d’aquesta tarda, el tècnic ajudant del MoraBanc Andorra, David Eudal, va manifestar que “és una sort en aquest cas que hi hagi tan poques hores entre els dos partits i que no donem tantes voltes al que va passar divendres”, i va afegir que “estem ferits, ens sap molt greu el partit que vam fer, i més fer-ho davant dels nostres aficionats, però no podem parar-nos aquí i hem de mirar endavant”. Respecte al Fuenlabrada, Eudal va assenyalar que “serà un partit molt dur, tenim moltes ganes de jugar per corregir les errades i demostrar que som un millor equip del que vam demostrar contra el Reial Madrid”. De la seva banda, Oriol Paulí va declarar que “estem amb moltes ganes de millorar i de demostrar les coses que podem fer com a equip” i va cloure que “ara ja només estem centrats en el partit de Fuenlabrada i a poder obtenir la primera victòria a la Lliga ACB”.

tracking