Marc Gasa i Jeanne Cross guanyen la cursa de 21k de la Jorma Urban Trail

Marc Gasa.

Marc Gasa.

Marc Gasa.

Actualitzada 26/09/2021 a les 06:52
Marc Gasa i Jeanne Cross van endur-se la prova reina de la Jorma Urban Trail, la cursa de 21 quilòmetres amb inici i arribada a Escaldes-Engordany. A la prova masculina, Gasa va completar els 21 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell positiu en 2h 04’04”, superant en quatre minuts Carlos Fernández, i en 13 Jordi Torrents. A la carrera femenina, Cros va imposar-se amb un registre de 3h 34’50” davant de Laura Salas, que va finalitzar a 6’24”, i de Jackie Holt, que va entrar a 18’42”.

Pel que fa la resta de curses de la Jorma Urban Trail, Antonin Pinchon va endur-se la prova de 10 quilòmetres i 560 metres de desnivell positiu per davant d’Ot Bertran i de Marc Casanovas, mentre que en dones, el triomf va ser per a Lea Ancion, seguida al podi per Erika Queiros i Mireia Molins. Per últim, la carrera de cinc quilòmetres amb 260 metres de desnivell positiu va ser per a Thomas Pereiro en categoria masculina amb Joan Lluch i Apollin Pinchon completant el podi, mentre que a la cursa femenina va acabar guanyant Sandra Almeida davant de Veronica Vinues i Aida Gambau.

La Jorma Urban Trail va comptar amb la participació propera a les 300 persones de corredors del país i vinguts també de fora.