L'FC Andorra empata contra l'UCAM Múrcia (1-1)

L’FC Andorra empata contra l’UCAM Múrcia en un duel en què hauria pogut aconseguir els tres punts

L’FC Andorra va sumar ahir el tercer empat de la temporada després de l’1-1 a domicili contra l’UCAM en un duel en què va reaccionar al gol local amb una gran diana de Manu Nieto, i en què hauria pogut sumar els tres punts. A més, l’àrbitre no va xiular un penal favorable als tricolors al minut 93, que hagués pogut desequilibrar la balança per als del Principat.

El guió del partit va ser força similar a la resta que han disputat els tricolors aquest curs, amb el domini total de la pilota, però sense generar gaires ocasions. Carlos Martínez va intentar-ho amb una semixilena als 10 minuts que va poder atrapar Biel Ribas sense cap problema. L’FC Andorra va seguir madurant el partit i va estar a punt d’obrir el marcador al minut 21, però Ribas, amb una gran intervenció, va poder treure una rematada d’Adri Vilanova després d’una centrada d’Eudald Vergés.

Aquesta arribada va esperonar els locals, que van tenir una doble opció per avançar-se. En la primera, Armando va relliscar al punt de penal quan ho tenia tot per rematar i marcar, i poc després ho va intentar Liberto amb un tir llunyà que va sortir desviat. Els tricolors van respondre a aquestes arribes de l’UCAM, i Iván Gil va estar a punt d’obrir el marcador després d’una passada de Carlos Martínez, però, de nou, Biel Ribas va evitar la diana. Els murcians van buscar el gol amb dues faltes al tram final, però el marcador no es va moure i es va arribar amb el 0-0 al descans.

A la represa, una errada de Josele en la sortida de pilota va estar a punt de suposar l’1-0 al primer minut, el porter va regalar-li la pilota a Moyita, però, per sort per als tricolors, el tir de Manu Garrido va sortir molt desviat per sobre de la porteria quan ho tenia tot per fer el primer. L’FC Andorra va arrencar espès la segona meitat i va ser l’UCAM qui portava el domini del partit, i ho va acabar exemplificant amb la rematada de Josete en una falta lateral que va suposar el primer. Els tricolors, però, van reaccionar ben ràpid i només dos minuts després una obra d’art de Manu Nieto va suposar l’1-1 després d’un gran xut escorat des de la banda esquerra que va superar Ribas per l’escaire. I la reacció va estar a punt de ser encara més rodona, perquè Vergés va tenir l’1-2 a la següent opció, però el seu tir va sortir desviat.

Després de l’inici de bogeria de la segona meitat, les forces van tornar a equilibrar-se amb alternatives a tots dos costats, però sense ocasions gaire clares. Tal i com anava avançant el tram final del partit, però, va ser l’FC Andorra qui va semblar que buscava el gol de la victòria amb més arguments, i en una d’aquestes aproximacions va arribar la jugada de la polèmica. Bover va xutar des de lluny, i la pilota va impactar en les mans d’un defensa murcià en una acció que semblava penal clar, però l’àrbitre va acabar assenyalant falta d’Enri en atac, i el duel va morir amb l’1-1.

Els tricolors rebran diumenge vinent el Nàstic al Nacional.

VESTIDOR

“No acabem de tenir el resultat que mereixem” Eder Sarabia. L'Entrenador de l'FC Andorra va manifestar que “ha estat un partit molt competit, amb un equip que es defensava bé i si la recuperava podia jugar directe o combinar”, a més, va afegir que “estic satisfet amb el rendiment, però no ho estic amb el marcador perquè no acabem de tenir el resultat que mereixem perquè crec que hauríem merescut guanyar els cinc partits”. Sobre el penal, va cloure que “no l’he vist, però la reacció dels jugadors em fa creure que ho era”

El porter local, Biel Ribas, intercepta una de les arribades del conjunt tricolor.