Piragüisme

Doria finalitza 22a i queda fora de la final de caiac

Va tenir quatre segons de penalització i va acabar lluny del tall

Mònica Doria, en una competició anterior.CARLA CARRILLO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria no va poder accedir a la final de caiac del Mundial de piragüisme que s’està disputant a Bratislava (Eslovàquia) després d’acabar en 22a posició a les semifinals disputades ahir al matí. La palista va tancar la seva baixada amb un temps de 111”62, però va sumar quatre segons de penalització després d’haver tocat la porta 18 i la porta 23 del canal eslovac fins a acabar amb un registre definitiu de 115”62. Amb aquest registre, Doria va finalitzar en 22a posició, força lluny de les deu primeres places, ja que va acabar a 12 segons del tall.

A la gran final, la victòria va ser per a l’alemanya Ricarda Funk, que es va proclamar campiona del món davant de la seva compatriota Elena Apel (a 2”51) i de la britànica Kimberley Woods (a 3”10). Una de les favorites, l’australiana Jessica Fox, va quedar fora de la final després de saltar-se la porta número 12 a la semifinal i sumar 50 segons de penalització que la van deixar sense cap tipus d’opció.

Mònica Doria tancarà avui la seva participació al Mundial de Bratislava amb la disputa de les semifinals de canoa. La competició arrencarà a les 9.03 hores, i està previst que la palista del Principat surti en 24è lloc a partir de les 9.49 hores. En cas d’entrar entre les deu millors, la final serà a partir de les 11.33 hores.

tracking