Toca reaccionar

L’FC Andorra visita Múrcia amb l’objectiu de capgirar la dinàmica dels últims partits

Toca reaccionar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra s’enfronta aquesta tarda a domicili a l’UCAM (19.00 h) Múrcia a la recerca d’una victòria que signifiqui l’inici de la reacció dels tricolors després de tres duels sense aconseguir el triomf. Al davant, però, hi haurà un dels equips que millor han arrencat al grup 2 de la Primera RFEF i que ve de dues victòries consecutives, davant del filial del Reial Madrid i del Linares. Per a aquest duel, Eder Sarabia recuperarà Marc Aguado després que el migcampista hagi complert els quatre partits de sanció per dir “sois unos hijos de la gran puta” a l’àrbitre del partit del play-off d’ascens entre l’FC Andorra i la Reial Societat B, mentre que tindrà de baixa Marc Pedraza, Guti i Eric Cañete, tots ells per lesió.

De cara al duel d’aquesta tarda, el tècnic tricolor va manifestar que “som conscients que ens enfrontem a un bon equip que domina molts aspectes, ja que pot ser vertical i veloç, però també té la capacitat de combinar bé”, i va afegir que “per alguna cosa és on és i ha aconseguit els resultats que han aconseguit, així que necessitarem una bona versió nostra per poder obtenir la victòria”. L’entrenador basc també va referir-se a l’inici de temporada i va assenyalar que “no estic preocupat perquè l’equip s’assembla un 90 per cent al que vull que siguem, però ens estan faltant alguns aspectes a l’àrea. Fem moltes coses bé però estem fallant en les accions més determinants”, i va cloure que, “per mi, el més important és el procés i com que estem a prop del que vull que sigui l’equip, ara hem de reforçar aquestes coses i entendre que el camí de la victòria arribarà si seguim fent aquestes coses que estem fent”.

En aquest sentit, Sarabia va referir-se a la pressió en aquest inici, i va declarar que “la pressió me la poso jo perquè l’equip estigui afinat com a mi m’agradaria perquè sé que la conseqüència d’això serà el resultat final”, i va agregar que “nosaltres volem guanyar i l’entorn, també, i des de fora a la majoria d’equips l’entorn se centra en el que passa el cap de setmana i si l’equip guanya o no”. Per últim, va cloure que “nosaltres hem de centrar-nos en tot allò que podem controlar, crec que tenim la victòria a prop i això em tranquil·litza per seguir per aquest camí”.

tracking