x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Rugbi

Sithembiso Befile i Ionut Balaban arriben al VPC

El primer ve de Sud-àfrica i el segon està cedit pel Pamiers
Els nous reforços del VPC Andorra, Sithembiso Befile i Ionut Balaban.

Els nous reforços del VPC Andorra, Sithembiso Befile i Ionut Balaban.

Els nous reforços del VPC Andorra, Sithembiso Befile i Ionut Balaban.

M. B.
Actualitzada 25/09/2021 a les 12:01
El VPC Andorra va presentar ahir les dues últimes incorporacions d’aquest estiu, Sithembiso Befile i Ionut Balaban. En el cas del primer es tracta d’un talonador de 23 anys que pot ocupar totes les posicions de la davantera i que prové de l’Eastern Province Elephants, de la primera divisió de Sud-àfrica, mentre que Balaban és un centre romanès de 25 anys que arriba cedit del Pamiers, de Federal 1, i tindrà doble llicència, amb el VPC i el club gal, que té un conveni de col·laboració amb els tricolors i que comparteix mànager, Eric Mercadier.

Sithembiso Befile va manifestar durant la seva presentació que “soc aquí per ajudar els nois a aconseguir l’objectiu de pujar a Federal 3, jugar al meu millor nivell i aportar la meva experiència”, i va afegir que “el nivell a Sud-àfrica és més alt, però soc aquí per aportar el que sé, donar idees i ajudar els companys, i també poder aprendre d’ells”. Per últim, va assenyalar que “no puc esperar que arribi demà i estic mol il·lusionat i amb ganes de jugar”. De la seva banda, Ionut Balaban va manifestar que “avui és encara el primer dia i no he pogut entrenar amb els companys, però he vingut aquí a guanyar”.

D’altra banda, el club va presentar ahir les noves samarretes per a aquest curs, amb la primera de color negre i la segona blau cel. El patrocinador principal de l’equip masculí serà Hiper Pas, i del femení River, i també s’han afegit nous patrocinadors, com ara el comú d’Encamp, Heracles o Axa. En aquest sentit, el cap de desenvolupament de Rugbi Andorra, Thierry Lacroix, va explicar que “hem fet molt treball a nivell del club en màrqueting i patrocinadors”.
Etiquetes
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts