El Madrid no dona opció al MoraBanc (58-86)

Els tricolors no han pogut celebrar amb triomf el retorn del públic al Poliesportiu
Hannah intenta taponar un triple d'Heurtel.

El Madrid no dona opció al MoraBanc

Fernando Galindo
Actualitzada 24/09/2021 a les 23:05
El MoraBanc Andorra ha perdut 58-86 contra el Reial Madrid en el que ha suposat el retorn del públic (més enllà de la prova pilot contra el Guipúscoa a l’últim partit del curs passat) a un Poliesportiu que ha viscut un gran ambient tot i la derrota, i que ha pogut tornar a connectar-se amb el seu equip molts mesos després.

Els tricolors han arrencat força malament (0-10), i una reacció des del triple ha arribat a situar el MoraBanc a dos punts (14-16), tot i que un nou parcial dels blancs ha fet que tanquessin el primer quart set amunt (14-21). El homes d’Ibon Navarro s’han mostrat nerviosos i imprecisos al segon quart, i tot i que Moussa Diagne ha intentat liderar la reacció, els blancs han acabat imposant la seva qualitat per marxar 30-38 al descans.

A la represa, el MoraBanc ho ha intentat però ha vist com el Madrid imposava la seva qualitat liderat per Hanga i Tavares per acabar aconseguint la victòria per 58-86

Els tricolors viatgen demà mateix cap a Fuenlabrada per enfrontar-se diumenge a la tarda al conjunt madrileny.