x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Karate

La federació organitza un clínic amb Javier Orán i la medallista Laura Palacio

Javier Orán, a Andorra.

Javier Orán, a Andorra.

Javier Orán, a Andorra.

Actualitzada 23/09/2021 a les 06:14
La Federació Andorrana de Karate (FAndKarate) organitza, des de demà fins diumenge, un interessant clínic que comptarà amb l’entrenador espanyol Javier Orán i la medallista europea i mundial del país veí Laura Palacio. L’esportista madrilenya, de 34 anys, ha guanyat tres medalles en el Campionat Mundial de karate, entre els anys 2014 i 2018, i tres medalles en el Campionat Europeu entre els anys 2014 i 2019.
Aquest clínic, juntament amb els darrers training camps que van poder gaudir alguns dels competidors –juvenils, cadets i sèniors– de la federació, són part de la preparació final per a les competicions que estan a punt de començar en unes setmanes, a l’octubre.


Des de la FAndKarate van comentar que “creiem que estades com aquesta són les realment interessants per tal d’acabar de perfilar detalls, sempre rodejats de professionals de primer nivell en el món del karate”. Per tot plegat, dos convidats de luxe com Orán i Palacio oferiran el clínic a Ordino amb tres dies d’entrenament. Com destaca la federació, “per ser el millor has d’estar envoltat dels millors”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts