Hoquei patins

L'Andorra Hoquei Club afronta un curs complicat i un projecte auster

Amb Juan Sebastián com a tècnic i la permanència com a únic objectiu, l’equip comença la lliga dissabte

L'Andorra HC celebrant la classificació per al play-off d'ascens la temporada passada.andorra HC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Andorra Hoquei Club inicia la nova temporada dissabte a les 20.00 hores rebent el CP Cadí La Seu al pavelló Comunal. L’estrena de l’equip tricolor a Primera Catalana està marcat per un projecte auster, obligat per les circumstàncies i per la baixa d’alguns jugadors molt importants. A més, Juan Sebastián, que en principi va agafar l’equip de manera provisional, es farà càrrec definitivament del grup en no trobar-se un recanvi de garanties per a Wifi Balart. “No és que m’hi veiés obligat, però anaven passant els dies i l’equip seguia sense entrenador. Portar-ne un de fora era inviable perquè se’ns obligava a estendre un contacte professional i el club no ho podia assumir”, va explicar Sebastián al Diari.

Un ambient enrarit per la mala relació d’alguns jugadors –que han decidit marxar– amb la junta i els problemes per entrenar han marcar una pretemporada estranya. “No ens hem pogut preparar com cal ni hem pogut fer una bona pretemporada. La meitat de l’equip és a Barcelona i l’altra a Andorra però dissabte comença la lliga i no depenem només d’aquest partit”, comenta l’entrenador. De la temporada passada segueixen Llorenç Miquel, Oriol Antequera, Tiago Barros, Joel Tomé, Arnau Solé i el juvenil Gerard Cerqueda, i s’ha incorporat el porter Joan Trisas, del Vila-seca. En canvi, Arnau Dilmé, Adrià Antequera, Anton Borrell, Marc Rodríguez i el porter argentí Walter Rodrigo han causat baixa i no seguiran a l’Andorra Hoquei Club. “És clar que la diferència és notable perquè passem d’estar a un partit de pujar de categoria a lluitar per no baixar, perquè l’objectiu només pot ser la salvació i així s’ha parlat amb el club donades les circumstàncies. Si fem el màxim de punts possible per arribar tranquils al final de la lliga ja es podria dir que hem complert”, va subratllar Sebastián.

L’Andorra Hoquei Club apuja el teló contra el Cadí La Seu de Roger Corral, que compta amb jugadors que han estat al club tricolor. Un partit amb sal, pebre i morbo per iniciar el campionat.

tracking