automobilisme

Triomf dels germans Jonathan i David Domene

Triomf dels germans Jonathan i David DomeneJosep Maria Montaner

Els germans Jonathan i David Domene, amb un BMW 2002 i 190 punts, van adjudicar-se la 50a edició del Ral·li d’Andorra, que va tenir clar protagonisme dels corredors del país, ja que el podi va ser totalment tricolor. La segona posició va ser per a l’equip format per Moloud el Allaoui i Diogo da Silva, amb un Volkswagen Golf GTI i 262 punts, mentre que Josep Carrancà i Alicia Carrancà amb un BMW 325iX 1r C3, van tancar els llocs d’honor amb 271 punts.

La 50a edició del Ral·li d’Andorra es va tancar amb un èxit de participació amb 78 equips inscrits que van competir durant dues jornades en format de regularitat. Des de l’Automòbil Club d’Andorra, organitzador de la prova, van destacar que “hem viscut una edició històrica i al mateix temps un final de cicle excepcional. Després de tants anys de feina de centenars de persones, hem pogut celebrar una fita que ens enorgulleix a tots”.