L'Inter Escaldes goleja i és el primer líder (0-4)

El conjunt de Bessone derrota l’FC Ordino i també guanyen l’Engordany i l’UE Santa Coloma

Els futbolistes de l'Inter Escaldes celebren un dels gols.XAVI MIRÓ / FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Lliga Multisegur Assegurances va encetar la temporada 2021-2022 igual que va tancar la 2020-2021, amb l’Inter Club d’Escaldes al capdavant de la classificació. El vigent campió, que estrena nou projecte amb Fede Bessone a la banqueta i que la setmana passada va guanyar la Supercopa, va vèncer 0-4 l’FC Ordino i és el primer líder de la competició. Els escaldencs van encarrilar ben ràpid el triomf amb l’1-0 de Betriu als 10 minuts, i el 2-0 que va fer Adrià Gallego al 16 amb un autèntic golàs. Als 49 segons de la represa Betriu va cloure una combinació ofensiva de l’equip per fer el 3-0, i al tram final del partit, Joel Paredes va tancar la golejada amb el definitiu 4-0 que va donar els tres primers punts del curs.

El segon lloc a la taula l’ocupa l’UE Engordany, que va superar 3-1 el CE Carroi. Després d’una temporada amb problemes econòmics que va fer que els futbolistes estiguessin a punt de denunciar el club, l’entitat blanc i negra va renovar el projecte i va arrencar la temporada amb un triomf solvent amb dues dianes a la primera meitat obra de Mirabaje i una de Diego Nájera a la segona. El gol del Carroi va ser obra de Borja Marza.

La sorpresa del dia va produir-se al derbi colomenc entre UE Santa Coloma i FC Santa Coloma, que va finalitzar amb victòria dels primers per 2-1. El nou projecte que dirigeix l’exfutbolsita Juan Velasco va arrencar amb bon peu, i és que els groc i negres ja vencien per 2-0 al descans amb els gols de Juande i Borja Pimentel. L’FC Santa Coloma va anar a per l’empat, però només va poder maquillar el resultat al temps afegit amb el gol de Grondona.

Per últim, el duel estrella de la jornada entre Atlètic Escaldes i UE Sant Julià va finalitzar amb empat a un gol. El conjunt lauredià va avançar-se als 30 segons de joc gràcies a un gol d’Alejandro Puertas, però Moi San Nicolás va poder empatar el matx per als escaldencs a la segona meitat en un partit en què el Sant Julià va acabar amb un menys per l’expulsió de Valentin Rizzo al tram final de partit.

L’inici de la Lliga Multisegur Assegurances va portar també el retorn del públic a la competició nacional i uns 300 espectadors van gaudir de la primera jornada de la lliga.

tracking