x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Rugbi

Estrena amb derrota

El VPC cau a domicili al camp del Toulouse Lalande a la primera jornada de lliga
Els jugadors tricolors al camp del Toulouse Lalande a Aucamville.

Els jugadors tricolors al camp del Toulouse Lalande a Aucamville.

Els jugadors tricolors al camp del Toulouse Lalande a Aucamville.

VPC
Actualitzada 20/09/2021 a les 11:15
El nou projecte del VPC Andorra va estrenar-se a la Divisió d’Honor d’Occitània amb una derrota per 35-17 al camp del Toulouse Lalande Aucamville en un duel marcat per les baixes del conjunt tricolor, i també per la manca de rodatge del conjunt que entrena aquest curs Jean Arnaudin, que ja va admetre abans d’iniciar el curs que l’equip arribava a aquest inici amb algunes mancances. Per aquesta estrena, el tècnic no va poder comptar amb Mati Barrera, Dani Raya, Feder Aguiar ni Mauricio Fernández Chaco, i tot i que l’equip va arrencar bé i va començar manant al marcador, la manca d’efectiu i les importants absències van acabar decantant el duel cap al conjunt local.

Els tricolors van obrir el marcador gràcies a un assaig de Pep Arasanz amb la transformació de Sebas Barrera que situava el 0-7, però els locals van empatar el matx dos minuts després amb l’assaig de Guilhem Vignard i el tir a pals posterior que va anotar Nicolas Notrel. El VPC va poder tornar a avançar-se 7-10 gràcies a un cop de càstig en què Sebas Barrera no va fallar, però a partir d’aquí el partit va ser totalment per a Toulouse Lalande Aucamville, que va arribar al descans manant 22-10. En primera instància, Azema va fer un assaig que va completar posteriorment Nicolas Notrel amb el xut a pals, i encara abans del descans el mateix Notrel va anotar un cop de càstig i també va assajar, però en aquest cas sense la transformació posterior.

A la represa, el Toulouse Lalande va seguir amb el domini del partit i va ampliar el seu avantatge al marcador fins al 25-10 gràcies a un nou cop de càstig que va transformar Nicolas Notrel. Els tricolors van poder retallar les diferències amb un assaig de Galdric Calvet que va tenir la transformació de Sebas Barrera per situar el 25-17 a l’electrònic. La reacció del VPC Andorra, però, no va anar a més, i el que va arribar va ser la sentència dels locals amb un cop de càstig de Nicolas Notrel, i posteriorment nou assaig per al Toulouse Laland obra de Theo Sance, que va completar-se amb el xut a pals posterior de Notrel, i que va servir per tancar el marcador amb el definitiu 35-17 que va suposar la primera derrota del VPC Andorra al grup 2 de la Divisió d’Honor d’Occitània.

El conjunt que entrena Jean Arnaudin afrontarà aquesta mateixa setmana el segon duel de la competició en el que serà el debut aquesta temporada a l’Estadi Nacional. Els tricolors s’enfrontaran diumenge a partir de les 15.00 hores a l’Olympique Montredonnais, que també va obrir la temporada amb derrota, en aquest cas a casa, davant de l’US Tarascon per un ajustat 23-26.
 
EL SEGON EQUIP TAMBÉ PERD A AUCAMVILLE
Igual que va passar-li al primer equip del VPC, el segon conjunt de l’entitat tricolor que dirigeix Dídac Martínez va caure derrotat davant del Toulouse Lalande Aucamville per un contundent 25-0. Les nombroses baixes del conjunt principal van deixar el segon equip en quadre, i els tricolors no van tenir cap opció per endur-se el triomf a la lliga de reserves de la Divisió d’Honor d’Occitània. La propera setmana el segon equip del VPC rebrà el Montredonnais a l’Estadi Nacional.
Etiquetes
  • #3 Gent de fora
    (20/09/21 16:32)

    XIKI va dir..
    Imagino que els argentins i espanyols que juguen al VPC ja són andorrans... O aquests no són de fora?
    Molts ànims als jugadors i jugadores dels equips del VPC. Mereixen millors dirigents i assalariats.

    Respondre
  • #2 XIKI
    (20/09/21 15:41)

    El que haurien de fer es posar-se serios i portar gent de fora... Fixeu-vos amb el FC Andorra.
    Gent de fora i el equip puja i dona una super imatge, el equip B, és el dels nanus del país.

    Rugby, a veure si us hi fixeu una mica i n'apreneu.

    Respondre
  • #1 Serietat i responsabilitat
    (20/09/21 15:20)

    A l'esport es por guanyar o perdre. Forma part de l'essència de l'esport. Però perdre un partit per manca d'efectius? Quina clase de serietat donem quan competim al país veí? Qui assumeix la responsabilitat donant explicacions del que significa això? Parlem d'una entitat que s'ha fixat com objectiu prioritari pujar de categoria i per fer-ho és necessari un equip B. Algun responsable O assalariat donarà explicacions? Demanarà el consell general explicacions de la imatge donada a França? Esperem que el Passat aquest diumenge sigui una excepció. El país necessita rugbi de nivell. O almenys que la imatge no sigui d'improvisació i de banda, com la que donem sense un mínim d'efectius. Força VPC!

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts