trial

Andorra es penja el bronze al Trial de les Nacions

L'equip d'Andorra, a la dreta, amb el bronze.PEP SEGALÉS / FIM

L’equip d’Andorra, format per Jordi Lestang, Gaudi Vall i Xavi Casas, va penjar-se al bronze al Trial de les Nacions celebrat a la localitat portuguesa de Gouveia en la categoria internacional. Els corredors de la Federació Motociclista d’Andorra van tancar la primera de les dues voltes al circuit amb 10 punts de penalització, mentre que a la segona en van cometre 9, fet que va sumar un total de 19 punts. El vencedor del Trial de les Nacions en aquesta categoria va ser Noruega amb només 5 punts, mentre que el segon lloc del podi va ocupar-lo la República Txeca, amb 12.

Amb el podi aconseguit ahir, Andorra va superar amb escreix l’objectiu que s’havia marcat, ja que la voluntat de l’equip era millorar el desè lloc de la categoria Internacional que s’havia aconseguit a l’últim Trial de les Nacions celebrat a Eivissa el 2019.

Pel que fa a la resta de classes, Espanya va mantenir el seu domini en aquesta especialitat. A la categoria Mundial masculina va vèncer amb un sol punt França (36) i Itàlia (43), mentre que a la classe Mundial femenina va derrotar la Gran Bretanya i Noruega.