La selecció femenina torna amb golejada (2-4)

L’equip nacional supera amb contundència a Liechtenstein amb un hat-trick de Tere Morató

La selecció nacional, abans del partit.FAF

La selecció absoluta va reaparèixer ahir després de dos anys amb una victòria contundent per 2-4 contra Liechtenstein a domicili. L’equip nacional que dirigeix José Antonio Martín va estar liderat per la jugadora del Vila-real Tere Morató, protagonista del partit amb tres dianes.

De fet, l’inici d’Andorra va ser espectacular, ja que al minut 36 vencia 0-3 gràcies al hat-trick de Morató. La futbolista va obrir el marcador al minut 6, va ampliar diferències al 26 gràcies a un llançament des del punt de penal, i va aconseguir el 0-3 al 36 després d’aprofitar el rebuig de la portera local a un tir de María Ruzafa. Liechtenstein va retallar diferències abans del descans gràcies a la diana de Shania Vogt.

A la represa, Erica Gonçalves va anotar l’1-4 al primer pal, i el combinat de Liechtenstein va tornar a retallar diferències amb el 2-4 obra de Christina Müsser, que va aprofitar l’assistència de Fiona Batliner per fer el segon per a les locals.

Tots dos entrenadors van aprofitar per moure la banqueta, i tot i els intents en una i altra banda, el marcador no es va tornar a moure i el duel va finalitzar amb la segona victòria de la història de la selecció femenina.

TRET DE SORTIDA A LA LLIGA MULTISEGUR ASSEGURANCES AMB DUELS INTERESSANTS

La Lliga Multisegur Assegurances obrirà avui el teló i ho farà amb duels destacats. La jornada l’obrirà el matx entre l’UE Engordany i el CE Carroi a les 11.00 hores, i posteriorment hi haurà el partit entre UE Santa Coloma i FC Santa Coloma, amb dos projectes força renovats que han tingut canvi d’entrenador aquest estiu per afrontar el nou curs. Aquests dos duels es podran seguir en directe a DiariTV, la televisió del Diari. A la jornada de tarda hi haurà el duel estrella d’aquesta estrena amb el matx entre Atlètic Escaldes i UE Sant Julià (16.00 h), dos dels aspirants a complicar les coses al vigent campió, l’Inter Escaldes. Precisament el conjunt escaldenc serà l’encarregat de tancar la jornada de futbol a partir de les 18.30 hores contra l’FC Ordino, que acaba de pujar des de la Lliga Unida, però que ha creat un partit per intentar estar a la part alta de la classificació i lluitar per les posicions que donen accés a disputar competició europea.