x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

La selecció femenina torna amb golejada

L’equip nacional supera amb contundència a Liechtenstein amb un hat-trick de Tere Morató
La selecció nacional, abans del partit.

La selecció nacional, abans del partit.

La selecció nacional, abans del partit.

FAF
Duel de la Lliga Multisegur.

Duel de la Lliga Multisegur.

Duel de la Lliga Multisegur.

Actualitzada 19/09/2021 a les 11:54
La selecció absoluta va reaparèixer ahir després de dos anys amb una victòria contundent per 2-4 contra Liechtenstein a domicili. L’equip nacional que dirigeix José Antonio Martín va estar liderat per la jugadora del Vila-real Tere Morató, protagonista del partit amb tres dianes.

De fet, l’inici d’Andorra va ser espectacular, ja que al minut 36 vencia 0-3 gràcies al hat-trick de Morató. La futbolista va obrir el marcador al minut 6, va ampliar diferències al 26 gràcies a un llançament des del punt de penal, i va aconseguir el 0-3 al 36 després d’aprofitar el rebuig de la portera local a un tir de María Ruzafa. Liechtenstein va retallar diferències abans del descans gràcies a la diana de Shania Vogt.

A la represa, Erica Gonçalves va anotar l’1-4 al primer pal, i el combinat de Liechtenstein va tornar a retallar diferències amb el 2-4 obra de Christina Müsser, que va aprofitar l’assistència de Fiona Batliner per fer el segon per a les locals.

Tots dos entrenadors van aprofitar per moure la banqueta, i tot i els intents en una i altra banda, el marcador no es va tornar a moure i el duel va finalitzar amb la segona victòria de la història de la selecció femenina.
 
TRET DE SORTIDA A LA LLIGA MULTISEGUR ASSEGURANCES AMB DUELS INTERESSANTS
Duel de la Lliga Multisegur.La Lliga Multisegur Assegurances obrirà avui el teló i ho farà amb duels destacats. La jornada l’obrirà el matx entre l’UE Engordany i el CE Carroi a les 11.00 hores, i posteriorment hi haurà el partit entre UE Santa Coloma i FC Santa Coloma, amb dos projectes força renovats que han tingut canvi d’entrenador aquest estiu per afrontar el nou curs. Aquests dos duels es podran seguir en directe a DiariTV, la televisió del Diari.


A la jornada de tarda hi haurà el duel estrella d’aquesta estrena amb el matx entre Atlètic Escaldes i UE Sant Julià (16.00 h), dos dels aspirants a complicar les coses al vigent campió, l’Inter Escaldes. Precisament el conjunt escaldenc serà l’encarregat de tancar la jornada de futbol a partir de les 18.30 hores contra l’FC Ordino, que acaba de pujar des de la Lliga Unida, però que ha creat un partit per intentar estar a la part alta de la classificació i lluitar per les posicions que donen accés a disputar competició europea.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts