Bàsquet

Estrena amb derrota (102-98)

El MoraBanc Andorra perd a Sevilla, en un final agònic, un partit que Hannah va portar a la pròrroga amb un triple al darrer sospir

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En una resolució de camisa de força i amb unes dinàmiques esbojarrades, el MoraBanc Andorra va destapar la temporada amb una agònica derrota a San Pablo davant el Reial Betis (102-98). Després de corregir, en un exercici de fe, que feia olor d’estropici, Hannah va portar el partit a la pròrroga amb un triple salvador des del mig camp i al darrer batec. Clever, amb 19 punts, Noua també amb 19 i Miller-McIntyre, amb 17, van sostenir les il·lusions dels tricolors fins al final. El partit va quedar marcat des de l’inici amb el Betis, adestrat per Joan Plaza, proposant un enfrontament molt físic i amb protagonisme per Marko Todorovic i Carrington. L’equip va saber pastar els atacs amb precisió, sense esvalotar-se, amb accions corals i, quan l’intercanvi de cops deixava poca treva, el canell de Hannah definia la situació i va obligar Plaza a congelar el partit (14-19). Abans de la primera aturada, quatre fuetades del Betis, amb un parcial de 12-3, van desconfigurar els tricolors, que van tenir molts problemes per trobar la kriptonita al joc obert i inspirat dels verd-i-blancs, amb Beqa Burjanadze com a esquer i signant de set punts (26-22). Una triple de Noua, maridat amb la presència de Hannah i la intimidació d’Arteaga van permetre repuntar i recuperar terreny al MoraBanc, que es va poder espolsar el domini bètic, que començava a no pintar gaire bé, i un parcial de 7-14 permetia els tricolors recalcular la ruta (33-36). Novament, quan semblava que el grup d’Ibon Navarro aplanava el camí, ràfega d’11-0 per al Betis, amb un Todorovic erigint-se en un mal de queixals irrefrenable a la pintura, i viatge a vestidors plens de dubtes (46-38).

Un creixent desassossec va destapar la tercera mànega. Amb els de Joan Plaza augmentant la distància sota la partitura de Vitto Brown, els tricolors es van extraviar. Poca activitat defensiva i superats pels homes clau del Betis, els problemes semblaven amuntegar-se (61-46) i el MoraBanc encongir-se. Era més que necessària una injecció d’adrenalina per reactivar una tendència que amenaçava a ser terminal. El Betis s’agradava i els de Navarro no trobaven el fil. Fins que va irrompre Noua, amb vuit punts, per capitalitzar la tornada de l’equip al partit (parcial 0-12) i pujar un 63-60 que semblava utòpic si s’hagués pensat uns minuts abans. El canvi de vestit, tot i els molts vaivens, va precintar el tercer acte i va redreçar la posada en escena del MoraBanc abans del tram definitori (65-64). Els tricolors van recompondre la seva figura amb un nou parcial, aquest favorable d’11-2, fins a recuperar les constants vitals i arribar a l’ocàs amb les opcions intactes. El triple impossible de Hannah va llençar una moneda a l’aire que va sortir creu.

Carrington penetra a cistella davant els jugadors del MoraBanc.

Clevin Hannah, en una acció del partit d'ahir a Sevilla.

tracking