x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Torna a sortir creu

El MoraBanc Andorra perd a Sevilla, en un final agònic, un partit que Hannah va portar a la pròrroga amb un triple al darrer sospir
Coosur Real Betis - MoraBanc Andorra (102-98)

Coosur Real Betis - MoraBanc Andorra (102-98)

Coosur Real Betis - MoraBanc Andorra (102-98)

Carrington penetra a cistella davant els jugadors del MoraBanc.

Carrington penetra a cistella davant els jugadors del MoraBanc.

Carrington penetra a cistella davant els jugadors del MoraBanc.

ACB Photo / F. Santiago
Clevin Hannah, en una acció del partit d'ahir a Sevilla.

Clevin Hannah, en una acció del partit d'ahir a Sevilla.

Clevin Hannah, en una acció del partit d'ahir a Sevilla.

ACB PHOTO / F. S.
Actualitzada 19/09/2021 a les 12:03
En una resolució de camisa de força i amb unes dinàmiques esbojarrades, el MoraBanc Andorra va destapar la temporada amb una agònica derrota a San Pablo davant el Reial Betis (102-98). Després de corregir, en un exercici de fe, que feia olor d’estropici, Hannah va portar el partit a la pròrroga amb un triple salvador des del mig camp i al darrer batec. Clever, amb 19 punts, Noua també amb 19 i Miller-McIntyre, amb 17, van sostenir les il·lusions dels tricolors fins al final. El partit va quedar marcat des de l’inici amb el Betis, adestrat per Joan Plaza, proposant un enfrontament molt físic i amb protagonisme per Marko Todorovic i Carrington. L’equip va saber pastar els atacs amb precisió, sense esvalotar-se, amb accions corals i, quan l’intercanvi de cops deixava poca treva, el canell de Hannah definia la situació i va obligar Plaza a congelar el partit (14-19). Abans de la primera aturada, quatre fuetades del Betis, amb un parcial de 12-3, van desconfigurar els tricolors, que van tenir molts problemes per trobar la kriptonita al joc obert i inspirat dels verd-i-blancs, amb Beqa Burjanadze com a esquer i signant de set punts (26-22). Una triple de Noua, maridat amb la presència de Hannah i la intimidació d’Arteaga van permetre repuntar i recuperar terreny al MoraBanc, que es va poder espolsar el domini bètic, que començava a no pintar gaire bé, i un parcial de 7-14 permetia els tricolors recalcular la ruta (33-36). Novament, quan semblava que el grup d’Ibon Navarro aplanava el camí, ràfega d’11-0 per al Betis, amb un Todorovic erigint-se en un mal de queixals irrefrenable a la pintura, i viatge a vestidors plens de dubtes (46-38).

Un creixent desassossec va destapar la tercera mànega. Amb els de Joan Plaza augmentant la distància sota la partitura de Vitto Brown, els tricolors es van extraviar. Poca activitat defensiva i superats pels homes clau del Betis, els problemes semblaven amuntegar-se (61-46) i el MoraBanc encongir-se. Era més que necessària una injecció d’adrenalina per reactivar una tendència que amenaçava a ser terminal. El Betis s’agradava i els de Navarro no trobaven el fil. Fins que va irrompre Noua, amb vuit punts, per capitalitzar la tornada de l’equip al partit (parcial 0-12) i pujar un 63-60 que semblava utòpic si s’hagués pensat uns minuts abans. El canvi de vestit, tot i els molts vaivens, va precintar el tercer acte i va redreçar la posada en escena del MoraBanc abans del tram definitori (65-64). Els tricolors van recompondre la seva figura amb un nou parcial, aquest favorable d’11-2, fins a recuperar les constants vitals i arribar a l’ocàs amb les opcions intactes. El triple impossible de Hannah va llençar una moneda a l’aire que va sortir creu.
  • #9 kobe d'ordino
    (19/09/21 18:44)

    Jo crec que al proper partit el Colom fotra 30 punts.

    Respondre
  • #8 toni
    (19/09/21 18:41)

    Colom MVP !!!

    Respondre
  • #7 Michael Jordan
    (19/09/21 17:58)

    Quan amargat fent comentaris incoherents.

    Respondre
  • #6 Koldo
    (19/09/21 15:40)

    I tot aixo, generosament pagat per la padrina andorra turisme. Els grans senyors del basquet i la seva joguina

    Respondre
  • #5 MorabancAndorraOutofContext
    (19/09/21 15:08)

    Hola, com a fan absolut del senyor Guillem Colom i Barrufet demano una mica de respecte. No és el millor jugador ho sabem, però fa que tot encaixi. Sense ell els nostres jugadors estarien deshidratats, se'ls hi relliscaria la tovallola ja que, no tindrien ningú per repartir-les. En definitiva, jugador classy que sense ell seríem un puzzle sense resoldre.

    Respondre
  • #4 classy
    (19/09/21 15:07)

    La peça que fa que tot encaixi

    Respondre
  • #3 Quim
    (19/09/21 14:38)

    Nomes guanyem els
    gabatxos dolents…. Aquest any patirem !

    Respondre
  • #2 Colom a EBA
    (19/09/21 13:58)

    Joan va dir..
    Totalment d'acord... Però sembla que per la direcció (club i esportiva) és més important tenir-ho en les rodes de premsa i en les presentacions amb patrocinis...

    Respondre
  • #1 Joan
    (19/09/21 12:35)

    Al final, si jugues amb un menys s'acaba notant. Esperem que al menys poguem veure un bon vídeo al youtube.

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts