Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES

Els detalls condemnen l'Andorra

Els tricolors s’avancen en dues ocasions, però l’Atlètic Balears acaba empatant al 84
Eder Sarabia: "Ens estan penalitzant molt els petits errors"

Eder Sarabia fa balanç del partit contra l'Atlètic Balears

Carlos Martínez intenta rematar amb l'oposició de Carlos Delgado.

FC ANDORRA
Actualitzada 19/09/2021 a les 11:54
L’FC Andorra va deixar escapar en dues ocasions la victòria a l’Estadi Nacional i va acabar empatant 2-2 contra l’Atlètic Balears en un duel en què va avançar-se en dues ocasions, i que Vinicius Tanque va acabar igualant al minut 84.

El duel va arrencar amb una nova sacsejada de Sarabia a l’alineació, deixant fora Ratti (per primer cop) en favor de Josele, i també van arrencar des de la banqueta Riverola o Vilanova. Després d’uns primers minuts de tempteig, van ser els tricolors qui van tenir les primeres ocasions, amb una centrada de Bover que va rematar Hevel per sobre del travesser. El conjunt baleàric, recolçat per una cinquantena de persones des de la grada, va anar pujant línies i acostant-se a la porteria tricolor, però sense generar cap arribada clara. L’FC Andorra va seguir intentant-ho i va estar a punt d’obrir el marcador a la mitja hora de joc amb una passada a l’espai d’Hevel, però Carlos Martínez no va arribar a la rematada per poc. I de l’ocasió més clara dels tricolors es va passar a la més clara per als visitants, tot i que Josele, molt atent, va evitar la diana de Jesús Álvaro. El duel anava cap al 0-0 al descans, però va aparèixer San Carlos Martínez per fer l’1-0 amb un xut ajustat al pal després d’una jugada col·lectiva d’Hevel i Martí Vilà.

A la represa va arrencar amb la pilota l’FC Andorra, però Dioni va empatar el duel per a l’Atlètic Balears després d’aprofitar una passada de José Juan a l’espai. Els tricolors van entrar en moments de desconcerts veient com Dioni els robava el triomf, i Sarabia preparava un triple canvi, però just abans de fer-los, Zourdine, amb un cop de cap magistral, a la sortida d’un córner servit per Marc Fernàndez va fer el 2-1. Vinicius Tanque va estar a punt de tornar a empatar poc després, però el seu cop de cap va sortir per sobre de la porteria de Josele. Però el que tenen els killers és que poden fallar un cop, però dos no acostumen a fer-ho, i Vinicius Tanqeu va tenir un nou cop de cap al minut 84, i en aquesta ocasió no va fallar fent el 2-2 que acabaria sent definitiu, tot i els intents a la desesperada dels tricolors (van servir quatre córners seguits al temps d’afegit) per deixar els tres punts a l’Estadi Nacional.

'TANT DE BO EL FUTBOL NO SIGUI TAN CRUEL AMB NOSALTRES COM HO ESTÀ SENT'
Eder Sarabia, l'entrenador de l'FC Andorra va assegurar després del partit que “el partit ha anat com esperàvem, amb els dos equips amb el seu estil”, i va afegir que “crec que els petits detalls o errades ens estan penalitzant molt”. A més, va destacar que “crec que nosaltres hem tingut més ocasions i més clares, però amb rivals així, despistar-se et pot costar la victòria”. Per últim, el tècnic basc va assenyalar que “fem coses bé i seguirem incidint en les que no fem tan bé, però tant de bo el futbol no sigui tant cruel com crec que ho està sent amb nosaltres”.

Per la seva banda, el tècnic de l’Atlètic Balears, Xavi Calm, va afirmar que “volíem els tres punts, però després de veure com podia acabar el partit, estem contents per la feina feta”.