NO, GRÀCIES
motociclisme

Desè lloc de Xavi Cardelús a la primera cursa de Missano

Actualitzada 19/09/2021 a les 11:55
Xavi Cardelús va finalitzar en desena posició a la primera cursa del Gran Premi de San Marino de MotoE celebrada al Circuit Marco Simoncelli de Missano. El pilot de l’Esponsorama va sortir des de la quarta fila de la graella després de l’E-Pole celebrada al matí, i va estar dintre del grup que lluitava per la vuitena posició a la cursa, tot i que finalment va creuar la línia d’arribada en desena plaça, sumant així sis punts per a la classificació general i assolint el millor resultat del que va de temporada en les curses celebrades fins al moment.

Després de la carrera, Cardelús va assenyalar que “entrar en el Top10 és un resultat positiu”, i va afegir que “crec que encara podem anar un pèl millor i espero poder millorar a la cursa que disputarem demà perquè en tot el cap de setmana no m’he acabat de trobar a gust al cent per cent”.

El Mundial de MotoE es tanca avui amb l’última cursa, que serà a partir de les 15.30 h.