x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

El Morabanc debut av ui a la lliga en una pista 'maleïda'

El MoraBanc Andorra s’enfronta aquest vespre al Coosur Reial Betis a San Pablo, en la jornada inaugural de la Lliga Endesa
Ibon Navarro i Clevin Hannah valoren el debut a la lliga Endesa

Ibon Navarro i Clevin Hannah valoren el debut a la lliga Endesa

Ibon Navarro i Clevin Hannah valoren el debut a la lliga Endesa

L'equip va fer ahir el darrer entrenament a Andorra.

L'equip va fer ahir el darrer entrenament a Andorra.

L'equip va fer ahir el darrer entrenament a Andorra.

BCA
Actualitzada 18/09/2021 a les 12:19
No és, tradicionalment, el Pavelló Municipal d’Esports de San Pablo un feu propici per al MoraBanc Andorra. L’equip tricolor només ha aconseguit una victòria –març del 2018– en les darreres cinc visites a Sevilla i de ben segur que trencar aquesta tendència i començar amb un somriure serà un dels al·licients. És una realitat, una estadística pura que no ha de servir, ni de bon tros, per tirar aigua al vi i que no ha d’evitar el fet d’afrontar amb la il·lusió que mereix el primer partit de lliga aquest vespre (20.45 hores) davant el Coosur Reial Betis.

Després de facturar la pretemporada amb bones vibracions avui comença la competició, allà on es juguen les garrofes i tot i que el tècnic, Ibon Navarro, no va amagar que “ens hauria agradat tenir alguna setmana més de rodatge”, va destacar que “l’equip està bé”. De fet, l’entrenador vitorià viatja amb 12 homes en la rotació, sense David Jelinek, que ha patit febre com a seqüela de la vacuna per la Covid-19, ni Nacho Llovet, recuperat de la lesió però encara sense el rodatge òptim. “Esperem un partit molt complicat d’un equip entrenat per un tècnic del màxim nivell que compta amb jugadors amb molta experiència a la lliga i amb nous elements que poden ser molt importants”, va destacar Navarro. Per al tècnic tricolor, el Betis de Joan Plaza és un equip que “competirà amb nosaltres físicament i de ben segur que ens exigirà molt. Els dos volem jugar al mateix però tenim diferents armes”. I és que l’equip verd-i-blanc compta amb una plantilla molt renovada respecte a la temporada passada amb peces fonamentals en la pissarra com Marko Todorovic, Bertäns, Carrington, Bleijenbergh, Brown o l’extricolor Beqa Burjanadze. Per a Hannah una de les claus del partit serà “concentrar-nos en els seus jugadors importants i ser capaços d’imposar el nostre joc”.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts