x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

El líder examina l'FC Andorra

Els tricolors reben l’Atlètic Balears amb l’objectiu de tornar a guanyar
L'FC Andorra rep aquesta tarda l'Atlètic Balears a l'Estadi Nacional.

L'FC Andorra rep aquesta tarda l'Atlètic Balears a l'Estadi Nacional.

Eder Sarabia: "Hem de seguir afiançant les coses que fem bé i corregir les poques que no tant"

FC ANDORRA
El líder examina l'FC Andorra

El líder examina l'FC Andorra

El líder examina l'FC Andorra

Actualitzada 18/09/2021 a les 12:19
L’FC Andorra rep aquesta tarda l’Atlètic Balears a l’Estadi Nacional (17.00 hores), un rival gens propici per buscar la reacció després d’haver encaixat el cap de setmana passat la primera derrota de la temporada, ja que el conjunt illenc arribarà al país com a líder del grup 2 de la Primera RFEF. Per a aquest duel, Eder Sarabia no podrà comptar encara amb Marc Aguado, que complirà l’últim dels quatre partits de sanció que va rebre, ni amb Marc Pedraza, que segueix recuperant-se de la lesió.

L’Atlètic Balears arriba després de sumar set punts dels nou possibles amb dues victòries i un empat, amb un estil força diferent al dels tricolors, ja que els homes de Xavi Calm busquen un joc directe i intenten córrer al contraatac sempre que poden. Sobre el rival d’aquesta tarda, el tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va asse­nyalar que “si mires la classificació, per alguna cosa és a dalt perquè és un equip que encaixa poc, que té molta capacitat de generar, té les coses clares, és molt efectiu i serà un rival dur”. A més, va afegir que “crec que els posarem les coses difícils perquè la nostra manera de jugar els pot comprometre molt, però és un equip que amb poca cosa obté molt benefici”.

Sarabia ha realitzat diverses rotacions en els tres primers partits de lliga i va argumentar que tenim moltes alternatives, varietat, perfils diferents i gent que entrena molt fort, i m’agrada la competència i que tots creguin que poden ser titulars i triar els que cregui que millor estan cada dia”.

El tècnic també va referir-se als aspectes que cal millorar després de la primera derrota i va destacar que “en alguns moments ens falta verticalitat quan l’hem de tenir”, i va cloure que “crec que fem coses bé, però els petits detalls ens han fet sumar quatre punts”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts