Atletisme

Clubs i federació, satisfets amb la reforma de la pista del Comunal

El nou tartan de l'Estadi Comunal.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos actors de l’atletisme del país van mostrar la seva satisfacció per la reforma de la pista de l’Estadi Comunal Joan Samarra que va entrar en funcionament a final de la setmana passada. Després d’uns quants anys amb la superfície en força mal estat, aquest estiu es van realitzar els treballs de millora substituint les parts malmeses, i tornant a pintar les línies que divideixen els diferents carrils. Aquesta reforma, però, tindrà un caràcter provisional, ja que està previst que la pista es canviï quan es faci la reforma integral de l’Estadi Comunal, que està previst que arrenqui la tardor de l’any 2022.

Sobre la nova pista, el seleccionador d’atletisme, Marcos Sanza, va manifestar que “ara té un aspecte molt millor, s’han posat pegats a les parts que pitjor estaven i també s’ha pintat”. A més, va afegir que “està molt millor ara que abans i va bé per anar tirant”. De la mateixa manera, des del SAE Sant Julià Òscar Balcells va explicar que “la reparació de les zones afectades ha estat molt bona i ara té millor cara”.

Per últim, el president del CAVA (Club d’Atletisme Valls d’Andorra), Josep Graells, va assenyalar que “la nova pista està correcta i bé i feia falta una reforma perquè estava molt malament, i era necessari pintar-la perquè moltes vegades ni es veien les marques”. Tot i la satisfacció per la reforma realitzada, el seleccionador nacional va manifestar que “de cara al futur faria falta una pista nova”.

tracking