Motociclisme

Xavi Cardelús acaba en la 21a posició al GP d'Aragó

Xavier Cardelús, ahir.

Xavi Cardelús es va classificar 21è al Gran Premi d’Aragó del Campionat del Món de Moto2 que es va celebrar ahir a Motorland. Una cursa marcada per les altes temperatures que, combinades amb els neumàtics i la pujada de pressió al seu interior, va fer que esdevingués una prova de supervivència. L’andorrà, que sortiria des de l’onzena línia de la graella i que participava com a wild card, va superar dos pilots a la primera volta i, a partir d’aquest moment, va estar girant amb John Mcphee, que el va superar per una sola dècima a la línia d’arribada. “Com a classificació, la 21a posició és positiva, però he mirat sempre de ser el màxim competitiu possible en unes condicions difícils”, va explicar Xavi Cardelús a la finalització de la cursa.