L'FC Andorra, contra un dels rivals més forts

L’FC Andorra visita el Carlos Belmonte d’Albacete per primer cop a la història en un xoc de filosofies semblants

L'FC Andorra es va exercitar dijous per darrera vegada a l'Estadi Nacional abans de viatjar a Albacete.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La nova Primera RFEF permet partits de traçada llarga com el d’aquest vespre al Carlos Belmonte davant l’Albacete Balompié. Per primer cop a la història, l’FC Andorra visitarà el recinte de l’equip manxec que, curiosament, bufa ja 61 espelmes. Després d’arrencar un punt al darrer sospir a Algesires, el grup d’Eder Sarabia afronta a les 21.00 hores el segon desplaçament consecutiu i davant d’un dels outsiders destacats del grup.

Serà, sens dubte, un xoc simètric, de filosofia semblant –que no idèntica– i de dos equips amb molta tirada per la possessió. “Pilota només n’hi ha una i això provocarà moments per als dos i trams en què l’Albacete se sentirà més còmode i d’altres que ho estarà l’Andorra”. Són paraules del tècnic gallec de l’Alba, Rubén de la Barrera, que sap el tipus de partit que es veurà al Carlos Belmonte.

L’expedició tricolor va realitzar ahir la darrera sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva Andrés Iniesta de la ciutat manxega i abans de viatjar, el tècnic de l’Andorra, Eder Sarabia, ja va avisar que l’Albacete sortirà ferit per la derrota al camp de l’Atlètic Balears (4-1): “Ells arriben d’una derrota dura i entenc que estaran especialment motivats per fer-ho bé davant del seu públic.” I va afegir que l’Albacete “és un equip que ha baixat de Segona A recentment i ha d’estar a dalt”. Sarabia entén que “tenen un model de joc en què intentaran proposar des del darrere i ens tocarà pressionar bé”, i va deixar clar que “nosaltres anem a tots els camps igual. Estiguem com estiguem i vinguem d’on vinguem. Anem a un camp d’un rival de molta entitat i necessitarem la nostra millor versió”. En aquest sentit, l’entrenador biscaí de l’Andorra va destacar que “caldrà minimitzar els errors i més davant d’un equip amb tantes alternatives com l’Albacete, i que “hem de saber gestionar l’inici del partit i els trams en què ens toqui ajuntar-nos, replegar i fer coses que no ens agraden tant”.

Per la seva banda, l’entrenador de l’Albacete Balompié va explicar que l’Andorra “és un equip amb una idea molt clara que porta a la seva màxima expressió. Juguen molt bé, tenen personalitat i volen tots la pilota i en tot moment”. Amb la baixa d’Aguado per sanció –encara li queden dos partits– i la de Pedraza, amb molèsties, Sarabia farà algunes variacions respecte al darrer onze. El retorn d’Hector Hevel d’entrada sembla segur.

tracking