TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

motociclisme

Cardelús, amb 'wild card', serà present a Motorland

El pilot andorrà torna al mateix escenari on va córrer l’any passat

Cardelús disputarà el Campionat del Món de Moto2.PROMORACING

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús torna aquest cap de setmana al Campionat del Món de Moto2, amb una wild card, per disputar la tretzena cursa de la temporada, que tindrà com a escenari el circuit de Motorland. D’aquesta manera, l’andorrà torna al Mundial al mateix escenari on la temporada passada va córrer dues curses consecutives com a substitut del lesionat Arón Canet a l’equip de Jorge Martínez Aspar i va aconseguir una 20a posició com a millor resultat.

Ara, i a les files de l’equip Promoracing, Cardelús té una nova oportunitat de lluitar contra els pilots mundialistes en una temporada en la qual ha estat un dels pilots destacats del Campionat d’Europa, on ocupa el quart lloc de la classificació. El pilot andorrà va comentar que “hem preparat aquesta cita del Campionat del Món amb moltes ganes i molta il·lusió i el circuit aragonès és un lloc on sempre m’he sentit molt a gust”. El que Cardelús té molt clar és que “el que volem és gaudir i aprofitar l’oportunitat malgrat que tots sabem que no és fàcil ja que es tracta del Mundial. No em plantejo cap resultat com a objectiu perquè seria una errada, només ser competitiu”.

tracking