x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
automobilisme

Podis de Raül Ferré i Edgar Montellà a la Pujada Bolulla-Tàrbena

Raül Ferré durant la prova.

Raül Ferré durant la prova.

Raül Ferré durant la prova.

FOTOESPORT
Actualitzada 07/09/2021 a les 12:05
Els pilots de l’ACA Esport Raül Ferré i Edgar Montellà van pujar al podi a la Pujada Bolulla-Tàrbena, corresponent al Campionat d’Espanya de muntanya. Pel que fa a Ferré, va classificar-se en segon lloc de la categoria 2, mentre que Montellà va ser tercer a la categoria 3.

Raül Ferré va tenir problemes d’inici, ja que va fer una virolla a la primera de les pujades que va obligar-lo a anar al límit a la resta de curses. Tot i això, va mostrar-se serè i va lluitar pel triomf fins al final, tot i que va acabar a poc més d’un segon de Javi Villa. Després de la cursa, va manifestar que “estem molt contents perquè d’entrada era una pujada complicada per a nosaltres per les seves característiques”, i va afegir que “hem aconseguit el nostre objectiu, la segona posició absoluta, i com he dit a una distància mínima de Javi Villa”.

Edgar Montellà també va començar amb problemes, en aquest cas mecànics, tot i que a l’última de les curses va poder refer-se i va acabar sent tercer. Després de la prova va assenyalar que “en algun moment em vaig veure fora del podi, però al final amb el tercer lloc vam aconseguir pujar-hi i ampliar diferències amb els rivals”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts