piragüisme

Cinquè lloc de Mònica Doria a la final de canoa

La palista havia aconseguit el millor temps a les semifinals

Mònica Doria durant la seva baixada.CARLA CARRILLO / COPA DEL MÓN LA SEU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria va finalitzar en cinquena posició a la Copa del Món de la Seu d’Urgell en la modalitat de canoa, el seu segon millor resultat en una cita del circuit mundial, només al darrere del segon lloc aconseguit a Bratislava el 2019.

La palista havia arrencat el dia per la porta gran, ja que va aconseguir el millor registre de les 30 participants a la semifinal amb un temps de 100”41. A la final, Doria va començar bé, però va rebre dos segons de penalització després de tocar la porta 6. L’actuació de la palista l’estava portant a llocs de podi, però un nou toc a l’avantpenúltima porta va sumar-li dos segons més de penalització i va fer que acabés en cinquè lloc. Jessica Fox va endur-se la victòria davant de Tereza Fiserova i Núria Vilarrubla.

Les altres dues representants del país no van poder accedir a la final, ja que Noemí Font va acabar 25a, i Laura Pellicer 30a, a la semifinal.

A la tarda es va disputar la modalitat d’eslàlom extrem, que serà olímpica a París, amb la presència de Doria i Pellicer, tot i que cap de les dues va poder passar de ronda.

tracking