curses de muntanya

Casal i Espanyol guanyen La Sportiva Andorra Trail

Òscar Casal va endur-se la victòria.

Òscar Casal i Roser Espanyol van fer bons els pronòstics i van endur-se la general de La Sportiva Andorra Trail en modalitat individual després d’endur-se les tres etapes de la cursa que va acabar ahir a la plaça Coprínceps d’Escaldes. En la competició per parelles, els vencedors van ser Arnau Cases i Isaac Barti, en categoria masculina, i Elodie Varraine i Andreu Prost a la prova mixta.

Casal va completar les tres etapes amb un temps final de 7 h 49’39”, superant Alexandre Urbina i Lluís Sanvicente en 36 i 49 minuts respectivament. De la seva banda, Roser Espanyol va cloure la prova amb 10 h 10’18” al davant de Marta Codina (a 1 h 17’) i d’Eva Puigdemasa (a 3 h 32’).

Pel que fa a la competició per equips, Casas i Barti van imposar-se a Javier Puit i Jordi Torruella, i Nicolás Casas i Marc García, mentre que Varraine i Prost van superar a Ana Martínez i David Tarrés i Erola Tortades i Gerard Gallart.