TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

La selecció visita Wembley preparada per patir

La selecció visita Wembley preparada per patir després del triomf contra San Marino

L'equip va fer ahir l'entrenament oficial a l'estadi de Wembley.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció absoluta visita aquesta tarda Wembley per enfrontar-se a Anglaterra a la cinquena jornada del Premundial del 2022. Tot just tres dies després del triomf contra San Marino, els tricolors s’enfrontaran a la vigent subcampiona d’Europa en un duel que es preveu com un retorn a la realitat, on Andorra haurà d’estar preparada per patir contra un combinat que vol encarrilar la classificació directa per al Mundial com a líder del grup I de la fase de classificació.

El seleccionador anglès donarà descans previsiblement a bona part dels jugadors que van ser titulars al triomf 0-4 contra Hongria dijous, i noms com Harry Kane, Sterling, Mason Mount o Lingard tindran avui descans per arribar en les millors condicions possibles al matx que els anglesos jugaran dimecres contra Polòlonia, segona classificada del grup, i on els Three Lions es jugaran el lideratge. A més, tampoc estarà disponible Jadon Sancho, que la federació anglesa va confirmar ahir que abandonava la concentració per un cop que es va fer durant l’entrenament.

Pel que fa al combinat nacional, Koldo Álvarez perd per sanció Jordi Aláez i Marc Pujol, titulars dijous, i això obligarà a fer canvis a l’onze, que tindrà un caire més defensiu que el del duel contra San Marino.

Sobre el duel, el seleccionador Koldo Álvarez de Eulate va manifestar que “serà un partit totalment diferent al de San Marino on ens tocarà fer el paper de molts dies, però anirem a competir, tot i que sabem que haurem de patir”. De la seva banda, Josep Gomes va assenyalar que “venim a fer un gran treball, intentar plantar cara i poder competir el màxim de minuts possibles”.

Set jugadors en perill

Després de les baixes per sanció de Jordi Aláez i Marc Pujol per complir cicle d’amonestacions, l’equip nacional haurà d’estar a l’aguait, ja que té fins a set jugadors en perill que no podran jugar dimecres a Hongria en el cas de veure aquesta tarda a Wembley una targeta groga. Així doncs, Marcio Vieira, Marc Rebés, Chus Rubio, Christian García, Moi San Nicolás, Albert Alavedra i Marc Vales es perdran el matx de Budapest si són amonestats avui.

tracking