curses de muntanya

Òscar Casal i Roser Espanyol lideren La Sportiva Andorra Trail

Òscar Casal i Roser Espanyol lideren la general de La Sportiva Andorra Trail després de la disputa del pròleg i de la primera etapa. Durant la jornada d’ahir, els corredors van haver d’afrontar 29 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell entre Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria. Casal va superar Alexandre Urbina i Lluís Sanvicente, i Espanyol va guanyar davant de Marta Codina i Eva Puigdemassa. A la prova per parelles, els líders són Arnau Cases i Isaac Barti, i Elodie Varraine i Andreu Prost.

Avui es realitzarà l’última de les etapes de La Sportiva Andorra Trail amb sortida a Sant Julià de Lòria i arribada a Escaldes-Engordany amb un recorregut de 33 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell.