hoquei patins

L'Andorra HC, sense entrenador a 20 dies d'arrencar la competició

El club no ha trobat tècnic i Juan Sebastián podria fer-se càrrec de l’equip de manera temporal

Plantilla de l'Andorra HC la temporada passada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Andorra HC segueix sense tenir entrenador de cara a la propera temporada després de la marxa de Wiffy Balart quan tot just resten 20 dies per arrencar la competició. Des del club van intentar incorporar un nou tècnic, però fins al moment no ha estat possible, i no es descarta que en el cas de no trobar substitut per a Balart, acabi sent Juan Sebastián, coordinador de la base de l’entitat, qui es faci càrrec de l’equip de manera interina.

Més enllà de la banqueta, també hi haurà alguns canvis a la plantilla. Respecte al curs passat seguiran, entre d’altres, Llorenç Miquel, Arnau Solé, Oriol Antequera, Gerard Cerqueda o Tiago Barros, mentre que Arnau Dilmé i Antón Borrell no continuaran. A més, el club fitxarà tres jugadors (un d’ells porter), recuperarà el porter Rui, i també preveu incorporar dos jugadors júnior. Segons ha pogut saber el Diari, però, l’ambient està enrarit entre alguns dels jugadors i la directiva, i la situació actualment no és la ideal. De fet, l’episodi recorda en certa manera el que es va viure entre els integrants de la selecció i la junta de la federació arran del nomenament de Miquel Umbert, tot i que sense arribar al mateix extrem, ja que l’opció de plantar-se no ha estat sobre la taula.

Estrena el 25 de setembre

El conjunt tricolor arrencarà la lliga de Primera Catalana el cap de setmana del 25 i 26 de setembre amb el duel contra el CH Cadí de la Seu d’Urgell al Pavelló Comunal de la capital. L’Andorra HC va quedar enquadrat al grup 1-B de la quarta divisió de l’hoquei patins espanyol on s’enfrontaran al CP Sitges, CE Cornellà, CH Juneda, CP Monjos, CP Vilanova i CP Congrés, a més del CH Cadí.

Enguany hi haurà un lleuger canvi al format de competició i es reprèn la lliga a dues voltes, tot i que es mantenen els subgrups reduïts. Així doncs, la lliga tindrà un total de 14 jornades i s’acabarà el cap de setmana del 5 i 6 de febrer. Posteriorment hi haurà una nova lligueta (com la temporada passada), i en el cas de finalitzar entre els primers classificats, l’equip disputaria el play-off d’ascens a Nacional Catalana.

tracking