PERMETRE
NO, GRÀCIES

Victòria de la selecció contra San Marino (2-0)

Dos gols de Marc Vales han donat el vuitè triomf de la història als tricolors
Seleccionador i 'bigolejador' parlen de la 4a victòria en partit oficial de la selecció

Koldo Àlvarez i Marc Vales parlen de la 4a victòria en partit oficial de la història de la selecció davant San marino (2-0)

Benedettini no pot evitar el 2-0 de Marc Vales-

Benedettini no pot evitar el 2-0 de Marc Vales.

FAF
Actualitzada 03/09/2021 a les 09:33
La selecció nacional ha sumat la vuitena victòria de la seva història (quarta en partit oficial) després d’imposar-se a San Marino 2-0 en el duel del Premundial disputat a l’Estadi Nacional. Els tricolors han dominat el duel des de l’inici, i dos gols de Marc Vales de cap, un a la sortida d’una falta, i l’altre després d’un corner, han donat el triomf al conjunt de Koldo Alvarez de Eulate davant de 1.400 persones.

El partit ha seguit d’inici el guió previst, amb la selecció dominant la pilota i buscant apropar-se a la porteria de Benedettini, i amb un combinat sanmarinès pressionant amunt per evitar que els homes de Koldo Alvarez juguessin còmodes. Àlex Martínez ho ha provat al primer minut a la sortida d’un corner, i poc després l’ha tingut Marc Pujol, però les dues ocasions dels tricolors han acabat sortint fora.

La insistència dels tricolors ha acabat trobant premi als 17 minuts quan Marc Vales ha rematat amb el cap una falta de Joan Cervós per situar l’1-0 al marcador i sumar la seva tercera diana com a internacional, i pocs minuts després el futbolista del Sandefjord ha fet el segon a la sortida d’un corner servit per Marc Pujol. San Marino ha intentat fer un tímid pas endavant que només s’ha traduït en un corner que no ha posat en perill la porteria tricolor i que ha fet que s’arribés al descans 2-0.

A la represa, San Marino ha mogut la banqueta per intentar fer una passa endavant, i ha estat a punt de retallar diferències amb una rematada de Zafferani a la sortida d’un corner. El duel s’ha anat tensant per moments, però el domini ha seguit sent pel combinat nacional, que ha pogut ampliar encara més la diferència amb un tir llunyà de Sergi Moreno que no ha vist porta.

La selecció ha anat en busca d’un tercer gol que hagués estat històric (l’equip nacional mai ha anotat tres dianes en un mateix partit), però el marcador no s’ha tornat a moure i el matx ha acabat 2-0.

El combinat nacional ha sumat els primers punts del Premundial, i diumenge visitarà a Anglaterra a Wembley sense Marc Pujol ni Jordi Aláez, que han vist la segona groga del cicle i no podran jugar contra la selecció subcampiona d’Europa.