La selecció rep San Marino amb el triomf com a únic objectiu

El combinat tricolor rep avui San Marino a l’Estadi Nacional, el partit marcat per aconseguir, per fi, una victòria

La selecció tricolor es va exercitar ahir a l'Estadi Nacional per enllestir el compromís d'aquest vespre.FEDERACIÓ ANDORRANA DE FUTBOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció absoluta té marcat en vermell el partit d’aquest vespre, el que permet reprendre la fase de classificació per al Mundial de Qatar del 2022. San Marino visita l’Estadi Nacional i l’enfrontament es presenta com a idoni per tenir aspiracions de competir per aconseguir una victòria. Ja va comentar dimarts el president de la FAF, Fèlix Àlvarez, que “el cartell de favorits ens el dona només el fet de jugar a casa”, i ahir tant el capità, Marc Pujol, com el tècnic, Koldo Álvarez de Eulate, es van expressar en termes semblants. “Això s’ha de demostrar al camp i el que siguem capaços de fer serà el que ens marcarà”, va apuntar el seleccionador.

Si atenem al rànquing FIFA, Andorra és, actualment, la 156 del món, mentre que San Marino és la penúltima, la 209. Una classificació que mai es pot agafar com a referència i que Pujol va defensar que “és enganyosa perquè es basa en els darrers resultats i jo no em fiaria del rànquing perquè les dues seleccions hem millorat”. El que el capità té molt clar és que la d’avui “és una data assenyalada” perquè “ens enfrontem, com se sol dir, a una de les seleccions de la nostra lliga”. A més, el veterà migcampista, nou reforç de l’FC Santa Coloma, va reconèixer que “és evident que és el partit en què tenim més opcions d’aconseguir un bon resultat però ells també”. El precedent de l’amistós disputat a l’Estadi Olímpic de Serravalle el febrer del 2017, amb gols d’Ilde Lima i de Cristian Martínez, permet ser optimistes tot i que “San Marino és ara més consistent i té més recursos en atac”, va comentar Koldo. El seleccionador no va amagar que avui els tricolors seran “possiblement” més atrevits i que “no faríem bé de refiar-nos i jugar amb només un pla”. Per al seleccionador tricolor, el d’avui “serà un partit intens, amb moltes interrupcions, i potser el dificultarà la pluja”. A més, va afegir que “si tenim la pilota podria ser un enfrontament semblant al de Gibraltar” i que “tant de bo hi hagi molt públic”, perquè “ens ajuda moltíssim, i sentir-lo a prop ens fa arribar a pilotes a les quals, de ben segur, no arribaríem sense el seu suport al camp”.

tracking