x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
curses de muntanya

La Sportiva Andorra Trail vol arribar als 200 inscrits

La tercera edició tindrà tres etapes i s’hi afegeix el format individual
La Sportiva Andorra Trail celebrarà la tercera edició.

La Sportiva Andorra Trail celebrarà la tercera edició.

La Sportiva Andorra Trail celebrarà la tercera edició.

VSL SPorts
Actualitzada 01/09/2021 a les 12:25
La Sportiva Andorra Trail, que se celebra aquest cap de setmana, viurà la tercera edició amb la voluntat d’arribar als 200 participants. A més, enguany hi haurà diverses novetats, com l’afegit del format individual a la ja tradicional de parelles, i aquesta vegada seran tres etapes i no dues.

La primera serà divendres, una prova nocturna de cinc quilòmetres i 260 metres de desnivell, amb arribada a l’avinguda Carlemany. La segona etapa tindrà lloc dissabte, amb 29 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell positiu, amb arribada a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria, i la tercera diumenge, 5 de setembre, de 33 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu. La intenció de l’organització és traslladar de data l’edició de l’any vinent per tal d’aconseguir més adeptes i arribar als 300 inscrits. Gerard Riart va apuntar que “estem pensant de modificar les dates perquè no ens agafi en període de vacances o coincideixi setmana més o setmana menys amb la UTMB. Estem mirant la tercera o darrera setmana de setembre”.

Per part seva, el corredor de La Sportiva Arnau Casal va destacar que la cursa “és molt original per diferents motius” i que tenir “el component de ser en parelles li dona un plus”, així com “que hi hagi tres etapes aquest any”. La cursa ha crescut exponencialment en acceptació, amb 90 inscrits el primer any i els més de 170 el segon.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts