Motociclisme

Gaudi Vall s'acomiada de Trial 125 amb una històrica segona plaça

El pilot confirma a Cahors les grans sensacions que va tenir a Sant Julià i suma el primer podi andorrà en un Mundial

El pilot andorrà deixa la categoria de 125 amb el millor sabor possible.FIM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gaudi Vall va aconseguir el cap de setmana ser el primer pilot andorrà de la història a pujar al calaix d’un Campionat del Món de trial. El jove encampadà, de 17 anys, va acabar en segona posició la prova del Mundial de Trial 125 que es va disputar a la localitat francesa de Cahors i, d’aquesta manera, s’ha pogut acomiadar de la categoria de la millor manera possible.

Abans de començar a competir en Trial 2, Vall tenia el repte de dir adeu a 125 amb un bon resultat que pogués confirmar les grans sensacions que va deixar a la prova de Sant Julià de Lòria, amb una cinquena i una novena posició. A Cahors, el pilot de Sherco va protagonitzar la millor actuació de la temporada i va acabar en segon lloc, darrere de Jack Dance i per davant de Rodney Bereiter. “Ens vam trobar zones que no eren gaire complicades però sí que era fàcil fallar”, va explicar Gaudi. Després de dues errades a la primera mànega “estava una mica nerviós perquè sabia que era l’última cursa”, i assegura que “a la segona volta vam sortir més concentrats, ens vam posar les piles i vam poder fer un dels millors parcials de la cursa. Vaig acabar molt content”, va afegir el pilot.

Gaudi Vall, després d’una magnífica temporada a Trial 125, va valorar la marca de Cahors com “un gran resultat per acomiadar la categoria”, i va destacar que el seu cap està ara per preparar la propera cursa, que serà al Mundial de TR2 a Pobladura de las Regueras [al Bierzo, prop de Ponferrada].” Vall ha acabat en la setena posició pel que fa a la classificació general de la categoria, el campió ha estat el britànic Jack Dance, intractable, i a banda de la cita a Pobladura de las Regueras té programada una altra a Portugal, també de Trial 2, en què es mostra confiat de les seves possibilitats.

A part de les dues proves del Mundial que resten per disputar-se, Gaudi ha de competir al Campionat d’Espanya i el Trial de les Nacions per donar la temporada per acabada.

tracking