AUTOMOBILISME

La 50a edició del Ral·li d'Andorra omple les 80 places

Hi ha 11 pilots o copilots llorejats en edicions anteriors a la llista de preinscrits

Un centenar d'inscrits al 47è Ral·li d'Andorra HistòricPERE NUBIOLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ral·li d'Andorra ha tancat abans d'hora el període d'inscripcions, en haver omplert les 80 places que s'oferien. Aquesta és una tendència que s'ha anat repetint els últims anys, en què les places convocades s'han cobert ràpidament, segons ha informat l'organització.

Entre els equips preinscrits,hi figuren 11 pilots o copilots llorejats en edicions anteriors que, segons l'organització, atorgarà al ral·li un interessant toc històric. El més notable dels equips preinscrits és el que formen Gerard de la Casa-Àngel Rodríguez, que participaran el Renault 5 Maxi Turbo amb el qual van vèncer la versió de velocitat de 1993. De la Casa va guanyar el Ral·li d’Andorra en tres ocasions.

La llista oficial d'inscrits, on hi ha representades un total de 15 marques, es publicarà el 13 de setembre. La prova de vehicles clàssics es disputarà els dies 18 i 19 d'agost i tindrà el seu nucli central a Andorra la Vella, al parc de vehicles Prada Casadet. La sortida oficial es farà al Pont de la Rotonda i la base de la cursa estarà situada en el Comú d’Andorra la Vella.

tracking