Curses de muntanya

Martí Lázaro i Sara Ricart s'imposen a l'Ultra 70k combinada de Canillo

Òscar Casal i Ona Castellsagué van ser els guanyadors en la prova de 25 quilòmetres

Podi de l'Ultra CTR 70k (42k+25K) masculí, amb les autoritats.EFECTE BOOMERANG

Martí Lázaro i Sara Ricart van ser els guanyadors de l’Ultra combinada de la Canillo Trail Races que va abaixar ahir el teló amb la segona jornada. Lázaro es va imposar dissabte en la marató i ahir va signar una excel·lent segona posició en la cursa de 25 kilòmetres, amb un temps de 2h14’07”, a nou minuts del guanyador de la prova, Òscar Casal, que hi va invertir 2h03’05”. Amb 1.400 metres de desnivell positiu, Casal va marcar un ritme de cursa molt ràpid i va poder finalitzar en bones condicions malgrat arrossegar dolor al peu. El podi el va completar Rafael Toro amb un temps final de 2h19’11”.

En categoria femenina, Sara Ricart va ser la guanyadora gràcies a la segona plaça de la marató de dissabte i el tercer lloc d’ahir, en la prova de 25 quilòmetres, amb un temps de 3h05’57”. Ona Castellsagué va ser la vencedora en aquesta distància, travessant la línia de meta amb un temps de 2h43’33”, i la segona participant a arribar al centre del poble de Canillo va ser Esther Farré, amb un temps de 2h59’59”. En la prova de 15 kilòmetres, en categoria masculina Miquel Corbera (1h19’59”) es va tornar a imposar amb autoritat, i en la femenina el triomf va ser per a Elena Sánchez (2h04’27”).