TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

L'FC Andorra apuja el teló de la Primera RFEF contra el Linares

L'FC Andorra apuja el teló de la Primera RFEF contra el Linares

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Andorra d’Eder Sarabia viu aquesta nit l’estrena en la competició davant del Linares Deportivo, campió del seu grup la temporada passada a l’extinta Segona divisió B. Un rival dur per començar una competició on, més enllà del tòpic, tots els equips semblen ser prou seriosos com per aventurar molts favoritismes. Malgrat això, l’equip tricolor juga a casa, a l’Estadi Nacional, amb públic, i evidentment, vol començar amb bon peu.

El davanter tricolor Carlos Martínez sap que el d’aquesta nit contra el Linares Deportivo “serà un partit en què tindrem molt la pilota i haurem de tenir paciència”. El pitxitxi assegura que els andalusos són “un equip molt fort, amb les idees molt clares i serà, segur, un partit molt complicat”. El golejador català espera poder “trobar les seves debilitats abans que ells les nostres”. Per la seva banda, un dels nouvinguts, Roger Riera, destaca que “intentarem ser protagonistes amb la pilota, centrar-nos en el que volem fer nosaltres, però tenir present el que voldran fer ells”. Riera té molt clar que el Linares buscarà molt “el joc directe, la pilota aturada i buscaran les seves oportunitats per fer-nos mal”.

tres baixes per sanció

Sarabia té tres baixes per al debut en la competició, la dels sancionats Marc Aguado, Pastor i Martí Vilà que van ser expulsats en el darrer partit oficial de la passada temporada, el del play-off d’ascens contra la Reial Societat B.

tracking