El MoraBanc, amb ganes d'estrenar-se

L’equip tricolor rep el Llemotges al Poliesportiu en la primera edició del Trofeu Andorra la Vella

Drew Crawford va ser el millor del MoraBanc Andorra davant del Barça, a Encamp.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra es mesura aquest migdia al Poliesportiu (12.30 hores) al CSP Llemotges en la primera edició del Trofeu Andorra la Vella, que es vol convertir en un punt de trobada tradicional de pretemporada de l’equip tricolor amb el seu públic. “Sempre va bé tenir un primer contacte amb l’afició tot i que, donades les limitacions, no serà com sempre. Està clar que ajudarà l’equip encara que sigui un amistós” va explicar el tècnic adjunt Paco Vázquez als canals oficials del club.

Aquest serà el tercer partit en vuit dies per al MoraBanc Andorra, que va claudicar davant del Joventut al Prat Gran d’Escaldes-Engordany i contra l’FC Barcelona al Complex Esportiu d’Encamp. Vázquez va comentar que el grup es troba “com qualsevol equip quan portes poques setmanes de treball, amb cansament a les cames i amb sobrecàrregues i, a nivell tècnic i tàctic, estem millorant a poc a poc”. L’entrenador eivissenc va afegir que “contra el Barça es va fer un pas endavant i demà [per avui] amb el Llemotges tenim una nova oportunitat per seguir creixent i adaptar els jugadors nous amb els que ja hi eren”. El CSP Llemotges és un dels clubs històrics de la lliga francesa i un antic campió d’Europa –la va aixecar al 1993 amb Maljkovic a la banqueta i contra la intractable Jugoplastika de Split– i serà un rival exigent per seguir amb el rodatge de l’equip. Mario Nakic i Conor Morgan encara es recuperen de les molèsties de turmell, encara no han debutat amb l’equip i no disputaran avui tampoc el partit, tot i que s’espera que dilluns ja s’incorporin a l’entrenament de grup.

Aquest primer Trofeu Andorra la Vella servirà de prova pilot i per provar la logística del nou protocol Covid aprovat pel Govern i que s’haurà d’atendre als partits de la lliga ACB. Els aficionats hauran d’acreditar el seu estat de salut respecte a la malaltia.

tracking