Paragüisme

Mònica Doria, amb la Copa del Món al cap

La Seu d’Urgell acull, a partir del 3 de setembre, la prova mundial i la palista arriba amb ganes

Mònica Doria ja pensa en l'imminent objectiu, la Copa del Món a la Seu d'Urgell.MONICADORIA.INFO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria farà front, a partir del proper divendres, al seu repte més immediat, la Copa del Món que se celebrarà al Parc Olímpic del Segre a la Seu d’Urgell. Una competició on està centrant tots els esforços els darrers dies, només acabar l’Europeu sub-23 que es va celebrar a Solkan (Eslòvenia), on va aconseguir pujar al podi, penjar-se la medalla de bronze en canoa i acabar quarta en la modalitat de caiac, a només 19 centèsimes del tercer lloc.

Aquests resultats, juntament amb el bon sabor de boca que es va emportar en les dues disciplines als Jocs Olímpics de Tòquio, on es va quedar a les portes de les finals, fa que es dispari la il·lusió esperant que Doria pugui facturar un gran resultat la setmana que ve a la Seu. Una dosi de confiança que vol adornar a la Copa del Món, tal i com va explicar a RTVA. “Les finals a la Seu són assequibles”, i va reconèixer que “hem vist tant en caiac com en canoa que, en baixades normals, aconsegueixo remar correcte, al meu nivell, i veiem que pel que fa al temps estem en línia amb les millors”. En aquest sentit, tot i mostrar-se ambiciosa i treballar per aconseguir un gran resultat a la Seu, assegura que si els objectius no s’acaben complint seguirà creient que el camí és el correcte perquè es troba en un bon moment i en una bona línia de progressió. Al circuit mundial el millor resultat de Doria és el segon lloc en canoa de fa dos anys a Bratislava i espera poder aspirar al màxim en la cita urgellenca per la qual s’està preparant a consciència.

El proper divendres 3 de setembre tindran lloc les baixades eliminatòries tant de canoa com de caiac, mentre que dissabte i diumenge es disputaran les semifinals i les finals de les dues disciplines.

El punt en contra, en certa manera, és el fet que la palista andorrana no podrà tenir el suport del seu públic, ja que per restriccions sanitàries i el protocol a causa de la Covid-19, no hi podrà haver gent a propr mirant les proves. A més, el contacte amb els palistes serà bàsicament el de la bombolla amb els seus tècnics i altres esportistes.

tracking