La selecció també derrota Malta i lluitarà per les medalles (57-75)

Miguel Martí esmaixant davant de Neil Sultana.FIBA EUROPA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció masculina de bàsquet sub-18 va derrotar 57 a 75 Malta i va assegurar-se un lloc a les semifinals i la lluita per les medalles de l’Europeu C de la categoria que s’està celebrant a Albània. Després de desfer-se dimarts de Gibraltar, els nois de Cristian Vegas no van donar ahir cap opció a Malta i van encarrilar el partit ben d’hora.

Els maltesos van aguantar només un quart (19-23), però al descans l’electrònic ja reflectia un 32 a 45 favorable als tricolors, amb una diferència que va anar augmentant a la segona meitat fins a situar-se en els 18 punts amb què va acabar el partit (57-75).

Igual que va passar al matx contra Gibraltar, davant de Malta el millor jugador de la selecció va ser Miguel Martí, que va finalitzar amb 19 punts, 11 rebots i 3 assistències, que li van suposar enfilar-se fins als 28 crèdits de valoració. Pel que fa a anotació, també van destacar Oriol Betrian amb 12 punts i Leo López amb 11.

Andorra tancarà avui la fase de grups amb un duel directe per la primera plaça contra Luxemburg (13.00 hores), que també va guanyar els dos partits. Les semifinals seran dissabte i la hipotètica final es disputaria diumenge.

tracking