Inici de temporada exigent per al BC MoraBanc Andorra

El MoraBanc arrencarà la Lliga ACB a Sevilla i amb quatre dels sis primers partits lluny del país

Calendari lliga Endesa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra tindrà un inici de Lliga Endesa complicat amb quatre dels sis primers partits lluny del Poliesportiu, segons el calendari publicat ahir per l’ACB. A més, els duels que els homes d’Ibon Navarro disputaran com a locals aquesta primera tongada seran contra rivals de la part alta, com el Reial Madrid o l’Herbalife Gran Canària, situació que fa preveure una arrencada de la competició del tot més exigent per a la renovada plantilla tricolor.

El debut a l’ACB 2021-2022 serà lluny del país, quan el MoraBanc Andorra visiti el Reial Betis dissabte 18 de setembre a les 20.45 hores. L’estrena a casa arribarà menys d’una setmana després amb la visita del Reial Madrid divendres 24 i els tricolors afrontaran dues sortides consecutives, a les pistes del Fuenlabrada i el San Pablo Burgos. Després els del Principat rebran a casa tres dels equips cridats a estar a la part alta de la Lliga Endesa, el Gran Canària, el València Basket i l’Unicaja, amb la visita intercalada a la Penya just abans d’arrencar l’aventura europea amb el viatge a Krasnodar per jugar contra el Lokomotiv Kuban. El tall de la primera volta que establirà els equips classificats per a la Copa del Rei es farà el 9 de gener i aquella jornada el MoraBanc jugarà a la pista del Bilbao Basket. Abans, els tricolors hauran d’afrontar dos partits difícils, la visita al Palau Blaugrana en plenes festes de Nadal (dimarts 28 de desembre) i el desplaçament a Manresa per disputar el primer duel del 2022 diumenge 2 de gener.

La segona volta arrencarà diumenge 16 de gener al Poliesportiu contra el Baskonia en un tram de temporada que estarà marcat pels desplaçaments complicats, ja que els tricolors visitaran Gran Canària, Madrid, Unicaja o València durant aquesta segona volta. Enmig arribarà un dels partits més desitjats per als habituals del Poliesportiu d’Andorra, el duel contra el Barça diumenge 3 d’abril, mentre que les últimes tres jornades el MoraBanc es jugarà les garrofes per veure si entra a la zona de play-off amb tres partits en vuit dies, contra el Fuenlabrada (7 de maig a casa), el Saragossa (9 de maig a fora) i el Tenerife (15 de maig al Poliesportiu).

Pel que fa a la lliga 2021-2022, el director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va manifestar que “és un calendari que sobretot al principi és molt exigent, però tenim ganes de començar, que sigui una temporada plena d’èxits i que puguem gaudir del nostre públic i de la nostra gent al Poliesportiu d’Andorra”.

tracking