Mario Nakic tanca la plantilla

El jove aler serbi de 20 anys es converteix en el cinquè i últim fitxatge del MoraBanc

Plantilla MoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ja té la plantilla tancada de cara al curs vinent després de confirmar ahir l’últim dels fitxatges per arrencar la competició, el jove aler serbi Mario Nakic (una de les majors promeses del bàsquet europeu), en propietat per a les dues temporades vinents. Té 20 anys i fa 2,02 metres, ha estat jugador del Reial Madrid durant bona part de la seva etapa de formació (va arribar a debutar amb el primer equip blanc a la Lliga Endesa) i arribarà a l’entitat tricolor després d’una temporada cedit a l’Ostende per part del conjunt madridista. La temporada passada va fer una mitjana de 9,6 punts, 2,7 rebots i 1,7 assistències a la Lliga de Campions, i va ajudar el conjunt belga a proclamar-se campió de Lliga i Copa.

La nova incorporació del MoraBanc va pronunciar les seves primeres paraules com a jugador tricolor a les xarxes socials del club i va manifestar que “estic molt feliç i il·lusionat de formar part d’aquest gran club, gran equip i gan ciutat”, i va afegir que “tinc moltes ganes de conèixer tota la gent i tots els aficionats, i tant de bo de veure-us al Poliesportiu d’Andorra i que puguem gaudir tots junts d’aquesta gran temporada que ens espera”. De la seva banda, el director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va assenyalar que “és un projecte de gran jugador però que encara ha de cremar algunes etapes per tenir aquesta consideració i estem molt contents d’haver-lo fitxat per ajudar-lo i perquè ens ajudi”. A més, va destacar que “tot i la seva joventut la temporada passada va mostrar que ja està en condicions d’aportar i la idea és que aquí trobi les condicions per seguir creixent”.

El MoraBanc Andorra tanca el mercat amb cinc fitxatges (Codi Miller-McIntyre, Drew Crawford, Conor Morgan, Amine Noua i Mario Nakic), i la plantilla passarà entre demà i divendres els reconeixements mèdics abans de fer dissabte el primer entrenament encara sense tots els jugadors disponibles.

A més, avui es coneixerà el calendari de la Lliga Endesa.

tracking