Automobiilisme

Vinyes i Font sumen el primer triomf de la temporada a Alcanyís

La parella de Porsche es va endur la victòria a la primera cursa celebrada al circuit de Motorland

Jaume Font i Joan Vinyes, al podi de Motorland.FOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Vinyes i Jaume Font van sumar la primera victòria de la temporada al CER (Campionat d’Espanya de resistència) després de guanyar la primera de les dues curses que es van celebrar al circuit de Motorland (Alca­nyís). A la segona de les carreres, el hàndicap de 15 segons a què havien de fer front va ser decisiu i van creuar la línia d’arribada en segona posició.

Vinyes i Font van arrencar dominant el cap de setmana i demostrant el seu potencial durant les sessions de qualificació. Font va aconseguir ser el més ràpid durant la primera sessió, mentre que Vinyes va dominar gairebé tota la qualificació fins que el pilot espanyol Pedro Salvador el va superar a la seva última volta ràpida.

Jaume Font va ser l’encarregat d’iniciar la primera cursa amb el Porsche GT3 Cup de l’equip Baporo Motorsport i va mantenir la primera posició aconseguida amb la pole position del dia anterior. Després del pas pel box, Joan Vinyes va mantenir el lideratge de la prova i va acabar enduent-se la victòria amb 14 segons de marge respecte a Amrouche-Gruau, i 16 respecte a Sainero i Salvador. A la segona cursa Vinyes va ser l’encarregat de sortir, i tot i els intents no va poder superar Salvador. Tampoc ho va poder fer Font després de passar pel box i la parella es va haver de conformar amb una segona posició que la deixa com a líder del CER en la categoria de GT.

Després de les curses, Joan Vinyes va manifestar que “ha estat un cap de setmana molt positiu, tot ha funcionat com estava previst”. A més, va afegir que “tant el Jaume com jo ens hem trobat molt còmodes al volant del Porsche”.

De la seva banda, Amàlia Vinyes va haver d’abandonar a la segona cursa de Motorland per problemes físics. La nit de dissabte a diumenge la corredora havia patit problemes intestinals i després de descartar alguna afectació relacionada amb la Covid va disputar la primera carrera. A la segona, però, ella i el seu equip van optar per no prendre part a la prova del traçat aragonès.

tracking