Esquí

L'equip de fons de la FAE es prepara a Noruega

Esteve i Vila estan acompanyats dels joves Grioche i Del Rio

L'equip de fons de la FAE es prepara a NoruegaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip de fons de la FAE (Federació Andorrana d’Esquí) va viatjar a Sadnes (Noruega), on realitzarà una estada de pretemporada fins al 9 d’agost per seguir amb la preparació de la campanya d’hivern. L’expedició està formada per Irineu Esteve, Carola Vila i els joves Quim Grioche i Gina del Rio. A més, també està entrenant el fondista espanyol Imanol Rojo. Tots ells estaran a les ordres del cos tècnic encapçalat per Joan Erola.

Durant aquesta estada, el conjunt de fons realitzarà entrenaments de roller-ski aprofitant l’orografia de la zona i també a la pista que hi ha disponible a terres noruegues. A més, també participaran al Blink Festival, competició de tres jornades que consta de la Pujada a Lysebotn, d’una cursa a la pista de roller-ski i d’una prova per equips.

Sobre aquestes primeres curses a terres noruegues, l’entrenador de la FAE, Joan Erola, va manifestar que “aquestes curses estan bé perquè ens podrem comparar amb els països més potents. De Noruega hi seran tots, potser també russos, americans, francesos”, a més, va afegir, de “tots els equips més forts, i això ens servirà per veure com estem en la preparació d’estiu respecte a les nacions més fortes”.

tracking