x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
curses de muntanya

L'equip andorrà afronta avui l'Skyrace

Optimisme a la delegació de la FAM que, de moment, és quarta en la classificació per equips
L'expedició andorrana, divendres quan va arribar a L'Aquila per competir.

L'equip andorrà afronta avui l'Skyrace

L'expedició andorrana, divendres quan va arribar a L'Aquila per competir.

FAM
Actualitzada 01/08/2021 a les 12:53
L’equip de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) que es troba present a Fonte Cerreto, L’Aquila (Itàlia) als Campionats del Món juvenil d’Skyrunning completen avui, amb la participació a l’Skyrace, una cita que està deixant un bon regust. Després d’un dia de descans per oxigenar les cames un cop superada la Vertical, avui tindrà lloc l’skyrace, amb 21,6 quilòmetres de distància i 2.260 metres de desnivell positiu, exceptuant la categoria Youth A, que recorrerà un circuit més curt de 16 quilòmetres de distància i 1.350 metres de desnivell positiu.

Max Palmitjavila, Marc Casanova, Lea Anción –categoria Youth A de 15 a 17 anys–, Andrea Sinfreu, Gerard i David Rogé –Youth B de 18 a 20 anys–, Arnau Soldevila i Adrià Bartumeu –sub-23– ja van participar divendres en la Vertical, amb l’onzè lloc general per a Soldevila i les dues terceres places per a Anción i Palmitjavila. “Va ser llarga i dura però a nivell personal em vaig trobar bé i va ser una de les millors curses que he fet aquest any” va comentar Lea Anción després del bronze en la Vertical, categoria Youth A. “Malgrat algunes errades he apretat i ho he donat tot” va afegir. Max Palmitjavila va ser l’altra medalla de bronze de l’equip andorrà i que avui també sortirà a l’Skyrace. “Tot i la forta calor em vaig trobar millor a partir de la intermèdia, vaig poder arribar molt bé a dalt i acabar pujant al podi”, va explicar.

Aquests resultats aconseguits en la primera jornada col·loquen Andorra, de manera provisional, quarta en la classificació general per equips, amb 286 punts. Espanya és primera amb 400, Noruega segona amb 334 i Itàlia, tercera amb 312 punts.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts